Τελευταία ενημέρωση 20:59, 19 Απρ 2024

Σκαρμούτσος:«Τρομερός ο Σπανός από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει»!

Κατηγορία Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη συνέντευξη στο Gazzetta.gr έδωσε ο παλαίμαχος Νίκος Σκαρμούτσος ο οποίος αναφερόμενος στο πέρασμά του από τον Ατρόμητο απάντησε ως εξής:

Υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να πει κάτι κακό για τον Παράσχο; 

«Κοίταξε να δεις, δεν είναι κακός αλλά εμένα μου έκανε μία στραβή. Εν μέρει είχε δίκιο όμως. Πήγα εκεί, ξεκίνησα, είχα βάλει 3-4 γκολ, είχα δώσει νίκες με Λεβαδειακό, Καλαμαριά, εκτός με ΟΦΗ και 30 του μηνός που τελειώνουν οι μεταγραφές μου λέει "φεύγεις πήραμε τον Τζιμπούρ". Να του πεις γιατί διώχνεις εμένα και παίρνεις τον Τζιμπούρ; Αφού ο Τζιμπούρ τότε ήταν το νούμερο ένα. Απλά δεν το λες 30 του μήνα. Το καταλαβαίνω όμως. Είμαι αντικειμενικός, πήραν τον Τζιμπούρ. Ευτυχώς που πρόλαβα και βρήκα ομάδα». 

«Όταν ήταν να φύγω ο Σπανός μού ζήτησε τα συμβόλαια του σπιτιού μου και μου έδωσε 15.000 ευρώ» 

Σπανός; 

«Τρομερός, από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει στο χώρο. Τίμιος. Κατάλαβε ότι ήταν λάθος που έφευγα 30 του μήνα και μου έδωσε παραπάνω αποζημίωση. Κατ' αρχάς δεν ζήτησα αποζημίωση, δεν μπήκα σ' αυτή τη διαδικασία. Εκείνος όμως μου έδωσε παραπάνω απ' όσα θα έπρεπε να πάρω. Κατάλαβε ότι ήταν λάθος το timing που έφευγα». 

Θυμάσαι τι σου είπε; 

«Θυμάμαι ότι με φώναξε στα γραφεία του στον Ασπρόπυργο. Ο Ατρόμητος τότε έδινε σπίτια στους παίκτες. Εγώ δεν είχα μπει στη διαδικασία να νοικιάσω σπίτι. Αγόρασα σπίτι και τα λεφτά του "ενοικίου" τα έδινα για τη δόση του σπιτιού. Του είχα πει για το σπίτι και μου ζήτησε τα συμβόλαια. Μόλις είδε τα συμβόλαια μού έδωσε 15.000 ευρώ για το σπίτι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Γιαννιώτης στη Κασίμπασα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας