Τελευταία ενημέρωση 19:21, 18 Απρ 2024

Γερακούδης: «Η άμυνα μας θα κρίνει το παιχνίδι με τα Χανιά»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων θέλει η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, που δοκιμάζεται το Σάββατο (3/12, 14:00) στα Χανιά κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μετά τη νίκη επί του Ηλυσιακού θέλουν να πετύχουν άλλη μια νίκη, έτσι ώστε να κάνουν άλλο ένα βήμα για την υλοποίηση των στόχων τους.

«Παρά τις απώλειες που έχουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι, καθώς μας λείπουν οι δυο φουνταριστοί (Φώσκολος-Τσαχιλίδης) πηγαίνουμε στα Χανιά για να πάρουμε τη νίκη, να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε και για τα παιδιά που απουσιάζουν. Να ευχαριστηθούμε το ματς, είμαστε έτοιμοι, δουλέψαμε καλά και σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, καθώς τα Χανιά είναι μια πολύ καλή ομάδα» υποστήριξε ο περιφερειακός του ΓΣΠ, Νίκος Γερακούδης.

Όσον αφορά το στοιχείο που θα κρίνει το παιχνίδι, ξεκαθάρισε: «Η άμυνα μας θα κρίνει το ματς! Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τον αντίπαλο, όσον αφορά την παραγωγικότητα του στην επίθεση. Έχουμε δείξει ως τώρα ότι μπορούμε να το κάνουμε, καθώς έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο από τον προπονητή μας που το ακολουθούμε».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2022 20:16
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Άρωμα Γλαύκου» στο Παγκόσμιο τεχνικής στο Τομσκ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας