Τελευταία ενημέρωση 18:21, 19 Απρ 2024

Στοίχημα Σαββάτου: Αργεντινή – Αυστραλία έως 13.50

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε παρελθόν, είτε σε επίσημο, είτε σε ανεπίσημο παιχνίδι.

Αργεντινή

Νίκησε άνετα με 2-0 την Πολωνία. Στο πρώτο ημίχρονο η «αλμπισελέστε» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις φάσεις, ώστε να ανοίξει το σκορ. Η πιο μεγάλη φάση ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Μέσι από τον Σέζνι, μετά τη χρήση του VAR, το οποίο εκτέλεσε ο Αργεντίνος σταρ με τον Πολωνό κίπερ να του λέει όχι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αργεντινή στην πρώτη φάση που έκανε, με το πλασέ του Μακ Άλιστερ, πήρε προβάδισμα στο σκορ. Η Πολωνία δεν έδειξε κάποια αντίδραση, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, με εξαίρεση 1-2 φάσεις. Έτσι στο 67’ ο Άλβαρεζ έκανε το 2-0 για την Αργεντινή και κλείδωσε τη νίκη-πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εντελώς δωρέαν

Αυστραλία

Πήρε δύσκολη νίκη με 1-0 απέναντι στη Δανία. Στο πρώτο μέρος οι Αυστραλοί είχαν δώσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στους Δανούς, ώστε να βρουν κάποια ευκαιρία στην κόντρα επίθεση. Χωρίς το κάτι ιδιαίτερο έμειναν στο 0-0 και πήγαν στο αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε το πλάνο της και στο 60΄ο Λέκι στην αντεπίθεση «χόρεψε» την άμυνα της Δανίας και έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού η Δανία δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την υπεροχή της και η Αυστραλία πέρασε για δεύτερη φορά στους «16» του Μουντιάλ.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά - Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Προγνωστικά

Η Αργεντινή έχει πάρει το μάθημά της και δεν θέλει να την ξαναπατήσει. Θα μπει δυνατά και θα προσπαθήσει να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς. Η Αυστραλία δύσκολα θα προβάλει αντίσταση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας