Τελευταία ενημέρωση 14:38, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σπουδαία νίκη από κάθε άποψη πανηγύρισε στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» ο Ιπποκράτης, αποτελώντας έναν από τους μεγάλους κερδισμένους της 8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Σε ένα ενενηντάλεπτο που είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες και λίγο καθαρό χρόνο παιχνιδιού, οι Περιστεριώτες πέτυχαν ένα γκολ και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Αθηναΐδα, που θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στο ματς. Ενδεικτικό είναι πως στο 20ο λεπτό ο Ντιντίφας απέτυχε να νικήσει σε εκτέλεση πέναλτι τον γκολκίπερ Γ. Τεννέ, ο οποίος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 43', ο Αγγελόπουλος εκμεταλλεύθηκε μία ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα, έκλεψε την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να πάρουν κάτι από το ματς, όμως η συμπαγής άμυνα του Ιπποκράτη απέτρεψε κάθε επικίνδυνη ενέργεια και διατήρησε το «τρίποντο».

Διαιτητές: Κελεκίδης, Κάρνης-Σταθόπουλος

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Γκιμούσης, Κοντής, Πανταζόπουλος, Μαρμαράς (82' Βαγγέλης), Λούλο (64' Μπούτας), Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Τζουρμανάς (89' Μπαριάμι), Πανάκης, Φίλος, Φραντζέσκος

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Θανάσης Ζαμπούρας): Γ. Τεννές, Ρουμελιωτάκης, Κανδηλιώτης (64' Γκουτουβάς), Σκλαβενίτης, Ε. Τεννές, Κολοβός (75' Στρέντας), Μπότης, Μωραΐτης, Σπανουδάκης, Αγγελόπουλος, Κουρατόρας (46' Κλαυδιανός (78' λ.τρ. Λέκκας).

 

Πηγή Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βαριά ήττα εντός από ΑΟ Ιλίου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας