Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν κατεβαίνει η Θύελλα, κατακυρώθηκε στον Ηρακλή!

Κατηγορία Θύελλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ουκ ολίγα προβλήματα απωλειών έχει αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα η Θύελλα Περιστερίου, τα οποία κορυφώθηκαν και έφτασαν στο σημείο να αναγκάσουν τη διοίκησή της να μην κατέβει η ομάδα στο ματς της Κυριακή με τον συμπολίτη Ηρακλή. Έτσι το ματς κατακυρώνεται στον Ηρακλή με 3-0.

Συγκεκριμένα, ήδη πέντε ποδοσφαιριστές έχουν διακόψει τις υποχρεώσεις τους με την ομάδα των δυτικών προαστίων. Πρόκειται για τους Χάκη Ορούτσι, Φώτη Κατιάι, Ταφίλ Κατιάι, Σοφοκλή Καπίρη και Άλεξ Καλαντζή.

Παράλληλα, από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται οι Μεχμέτι Γιούρι, Χρήστος Ρότα, Σταύρος Χριστοδούλου, Ηλίας Αντωνόπουλος και Νίκος Καλογερόπουλος, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες δύο ποδοσφαιριστές υπέστησαν ρήξη χιαστού!.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουμεντάκο, που στάθηκε άτυχος στο ματς με την Ιεράπολη και τον Τόλη Κάρκο, που το έπαθε σε προπόνηση την περασμένη εβδομάδα. Σε όλους τους παραπάνω έρχονται να προστεθούν ο τιμωρημένος Κώστας Παλαιολόγος, αλλά και οι Σωτήρης Μποτίνης, Χρήστος Δρούλιας, Κωνσταντίνος Δήμο και Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, που δεν θα είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν την Κυριακή λόγω εργασίας.

Πηγή Soccerlive.gr