Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήττα (10-6) για τις γυναίκες

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε (10-6) από την ΑΕΚ στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα πάλεψαν στο πρώτο 8λεπτο και βρέθηκαν πίσω με 2-3, ενώ στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες ξέφυγαν με 3-5 διατηρώντας μια απόσταση από τον ΓΣΠ. Στο δεύτερο ημίχρονο και στην τρίτη περίοδο με το επιμέρους 3-5 η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι ο Πανιώνιος στις 7 Ιανουαρίου (18:00) στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, για την 11η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-3, 1-2, 3-5, 0-0.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 2 , Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου, Πέττα, Μπεκίρη, Κάσσαρη, Γκότζια 2, Κοβάτσεβιτς, Παπασηφάκη, Γκίκα.

ΑΕΚ (Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι 2, Λελελέι, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή 2, Γκίλλα, Φραγγελάκη 1, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη, Πετεινάτου, Μιχαηλίδου 5, Φέλλα.

Πάτρας: «Να αξιοποιήσουμε την διακοπή του πρωταθλήματος»

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, δυστυχώς παρουσιάζουμε το ίδιο πρόσωπο που παρουσιάσαμε στις προηγούμενες αγωνιστικές. Με την προπόνηση και την επιμονή πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα μετά τις γιορτές. Τώρα πρέπει να αξιοποιήσουμε την διακοπή για να βελτιώσουμε κάποιες παραμέτρους στο παιχνίδι μας».
Και συμπλήρωσε: «Κρατάμε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι κάναμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε γκολ. Στόχος είναι αυτές τις ευκαιρίες που κάνουμε να τις αξιοποιήσουμε και να τις κάνουμε γκολ, κάτι που μέχρι στιγμής δεν το έχουμε καταφέρει».