Τελευταία ενημέρωση 10:47, 20 Απρ 2024

Μεγάλη επιτυχία στο Χριστουγεννιάτικο 3Χ3 του ΓΣΠ

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά 3Χ3 των ακαδημιών του ΓΣ Περιστερίου που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 21-22 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Μπόθου.

Πλήθος κόσμου ασχολείται σε υψηλό επίπεδο με τα 3Χ3 στην Ελλάδα, γι’ αυτό και στον ΓΣ Περιστερίου έγινε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να απολαύσουν οι συμμετέχοντες κάθε στιγμή. Στο διήμερο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά 3Χ3, παρεβρέθηκαν σημαντικοί άνθρωποι του χώρου των αγώνων 3Χ3, οι οποίοι παρακολούθησαν τα παιχνίδια και μίλησαν στα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ελλάδος 3Χ3 βάση ranking στο National Tour της ΕΟΚ Άρης Παραδεισάς, δήλωσε: «Eυχαριστώ πολύ για την πρόσκληση το σωματείου του ΓΣΠ και τον Θοδωρή Κοτσιαρίδα. Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια του ΓΣΠ με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κόσμο απο ολόκληρη την ακαδημία του σωματείου και ελπίζουμε σε ακόμα περισσότερες προσπάθειες σαν και αυτές για την ανάπτυξη του αθλήματος. Πολλά συγχαρητήρια και καλές γιορτές».

Ο Παναγιώτης Ζαραϊδώνης μέλος της Εθνικής ομάδας 3Χ3 στην Open κατηγορία ανδρών, υποστήριξε: «Είναι μια πολυ ωραία εμπειρία να βρίσκεσαι σε μέρη που προσπαθούν να αναδείξουν το άθλημα του 3Χ3. Είναι ενα ανερχόμενο άθλημα στην Ελλάδα, καθώς στο εξωτερικό ήδη είναι ευρέως γνωστό. Ο ΓΣΠ προσπαθεί να μυήσει τους αθλητές του στο νέο Ολυμπιακό άθλημα και να μάθει στα παιδιά λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουν γι’ αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον σύλλογο γι’ αυτή την πετυχημένη διοργάνωση. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η γνώση προπονητών όπως ο Θοδωρής Κοτσιαρίδας Θοδωρής για το άθλημα του 3Χ3».

Η Μάντυ Αναστασοπούλου, μέλος της Εθνικής ομάδας 3Χ3 στην Open κατηγορία γυναικών, τόνισε: «Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση του ΓΣΠ στο τουρνουά 3Χ3 του συλλόγου που στοχεύει στο να γίνει γνωστό το άθλημα στα νέα παιδιά. Ήταν μια πολύ επιτυχημένη προσπάθεια και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον κόουτς Θοδωρή Κοτσιαρίδα Υπεύθυνο 3Χ3 και τον Υπεύθυνο Ακαδημιών Γιάννη Βαλληνδρά».

Τέλος, η Χριστίνα Αναστασοπούλου, μέλος της Εθνικής ομάδας U21 που συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι, υπογράμμισε: «Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε συλλόγους όπως ο ΓΣ Περιστερίου να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος 3Χ3 στην Ελλάδα με μια διοργάνωση άκρως επιτυχημένη απο τον πολύ έμπειρο στο κομμάτι του 3Χ3 και της οργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων Θοδωρή Κοτσιαρίδα. Τιμή μας που μιλήσαμε σε πλήθος αθλητών της Ακαδημίας του ΓΣΠ για τις αρχές και την σκληρή δουλειά που χρειάζεται για την επίτευξη κάθε τους στόχου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στη Β' φάση οι Κορασίδες του ΓΣ Περιστερίου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας