Τελευταία ενημέρωση 09:25, 19 Απρ 2024

Η στήλη του κουτσομπόλη από το «Α.Π.»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε τη στήλη του κουτσομπόλη από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Δεκεμβρίου.

------  Όχι επειδή είμαι εγώ μπροστά όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος σε μια ελληνική ταινία αλλά δικαιώθηκα και πάλι φιλαράκια μου. Για πότε από τον Αύγουστο φθάσαμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου δεν πήραμε πραγματικά χαμπάρι. Με το καλό τέλος πάντων να έρθουν και να περάσουν οι γιορτές, σας στέλνω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου αλάνια μου!

---- Οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν όπως είπε και ο Κυριάκος αργά ή γρήγορα θα γίνουν. Εδώ σας θέλω όμως βουλευτές μου της δυτικής όχθης. Να ενωθείτε και να στηρίξετε το όραμα των φιλάθλων του Ατρόμητου για ένα νέο γήπεδο. Μπορείτε; Ιδού η ευκαιρία.

----- Το ξέρω πως όλοι θα σκάσετε μύτη σε αγώνες του Ατρόμητου, ειδικά όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Για ψηφαλάκια θα έρθετε το ξέρουμε το έργο. Βοηθήστε όμως λίγο και την ομάδα να αλλάξει επίπεδο. Δεν θέλουμε πολλά. Ένα γήπεδο 8- 10 χιλιάδων θέσεων μας αρκεί.

---- Την προσοχή σας όσοι παρκάρετε στο πάρκινγκ του Άλσους. Η κλεψιά πάει σύννεφο ιδίως τα βράδια. Όχι μόνο στο Άλσος βέβαια αλλά παντού. Συμπολίτης μας που έχει δύο αυτοκίνητα, την ίδια μέρα του κλέψανε εξαρτήματα και τα δύο που ήταν παρκαρισμένα σε διαφορετικά μέρη.  Οι καταλύτες δε είναι της μόδας.

---- Από τον επόμενο μήνα μπαίνουμε κι επίσημα σε προεκλογική περίοδο. Πρώτα με τις εθνικές και έπειτα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στη Ν.Δ. η κατάσταση περιπλέκεται με δύο νέα πρόσωπα τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και την Υφυπουργό Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα. Οι νυν βουλευτές Μ.Βαρβιτσιώτης, Γ. Λοβέρδος θα είναι κανονικά στη λίστα όπως και οι Καλογερόπουλος, Καραθάνος, Σαγιάκος. Α μη ξεχάσω και τον Μπάμπη Καούκη που στις περασμένες εκλογές κόπηκε στο… και πέντε.

---- Στον ΣΥΡΙΖΑ δύο δυναμικές  γυναικείες παρουσίες – η τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου και η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου- πρόκειται να δώσουν την μάχη τους. Στο ΠΑΣΟΚ η νυν βουλευτής  Νάντια Γιαννακοπούλου και οι Καρχιμάκης, Δρούλιας,  Κατερινόπουλος, Βαθιώτης,  Δαρσινός.

---- Πρώτο τραπέζι πίστα στην πλατεία δημαρχείου. Ρέμος είναι αυτός. Ρεζερβέ και μπουκάλι σε μια ανοικτή συναυλία στην αθάνατη Ελλάδα.  Η ώρα εμάς δεν απασχολεί καθόλου. Και μεσημέρι να γινόταν η συναυλία, αντί ουίσκι θα είχαμε μπύρες και γουρουνόπουλα. Γεια και φιλιά πολλά!

---- Μάγκας που ξέρει να κάνει τη διαφορά. Αυτό μόνο σας λέω. Ό,τι πιο λιτό επέλεξε ο Παχατουρίδης για να υποδεχθεί πολυάριθμους καλεσμένους για την ονομαστική του εορτή. Ένα κόκκινο πλεκτό. Τόσο απλό. Και όμως έκανε τη διαφορά ανάμεσα σε δεκάδες κουστούμια, γραβάτες και γόβες! Έχει το κοκαλάκι και το ξέρει!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γκολ ο Κουλούρης, φιλική νίκη η Λασκ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας