Τελευταία ενημέρωση 06:59, 16 Απρ 2024

Του Ατρόμητου τα πιο μικρά παιδιά!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι ομάδες Κ6 & Κ8  αποτελούν τη βάση της πυραμίδας

Του Ατρόμητου τα πιο μικρά παιδιά! Το κερασάκι σε μια μεγάλη τούρτα που έχει κομμάτι για όλα τα τμήματα. Η βάση μιας μεγάλης πυραμίδας που καταλήγει στην επαγγελματική ομάδα. Είναι οι ομάδες Κ6 και Κ8 της πετυχημένης ακαδημίας του Ερασιτέχνη Ατρόμητου, που σίγουρα έχουν δρόμο μεγάλο να διανύσουν μπροστά τους για να φθάσουν μέχρι την κορυφή της πυραμίδας. Κάπως έτσι όμως ξεκινάει το ποδόσφαιρο, μέσα από αυτή τη διαδικασία «τρέφεται» ο «βασιλιάς των σπορ». «Τα παιδιά αυτά έχουν γεννηθεί το 2016, 2017 και κάποια το 2018, είναι δηλαδή μόλις 4 ετών» δηλώνει ο προπονητής Σαράντος Καμβάσης, πρώην παίκτης του Ατρόμητου Κ20, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντίνο Καρδάμη και τον Δημήτρη Κάππα έχει αναλάβει την προπόνηση-ψυχαγωγία των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών.

Και συνεχίζει λέγοντας τα εξής:« Ο Καρδάμης έχει αναλάβει τα πιο μικρά «αστεράκια», εγώ μαζί με τον Κάππα τα λίγο μεγαλύτερα. Πραγματικά είναι απόλαυση και για εμάς τους προπονητές να είμαστε με αυτά τα παιδιά. Είναι η πρώτη τους επαφή με την μπάλα και όλες οι ασκήσεις είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι. Τους μαθαίνουμε τους κανόνες του ποδοσφαίρου και όσο μεγαλώνουν προσθέτουμε δείγματα τακτικής.  Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έρχονται με χαμόγελο και να φεύγουν με χαμόγελο. Μόνο σε αυτή την περίπτωση νιώθουμε ότι κάναμε καλά τη δουλειά μας. Μαζί μας έχουμε και δύο κοριτσάκια τα οποία δεν διαφέρουν σε τόσο μικρή ηλικία από τα αγοράκια».

 Για την ιστορία τα ονόματα των παιδιών που αποτελούν την βάση της  μεγάλης πυραμίδας του Ατρόμητου είναι τα εξής: Μαγγιώρος, Κουγιουμτζόγλου, Δαμιανός, Τσάμης, Κόντης, Μοσχόπουλος, Χαλικιόπουλος, Μελάς, Γκούβας, Τσαφαράς, Θόμογλου, Χρυσάφης, Θώμογλου, Χρυσάφης,  Χ. Σερέντελος,  Μ. Σερέντελος. Μουζάκης, Πλαστήρα Ειρήνη, Πλαστήρα Αμάντα, Μανωλίτσης, Αποστολόπουλος, Μόκας, Τραχανάς, Παπαπέτρου, Γκουντής, Βλαχόπουλος, Κατσιλιέρης, Νικολαιδης, Σπέρτος, Γκιώνης, Παυλίδης, Δήμας, Νικολαϊδης, Καζαμίας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κάλεσμα του Ερασιτέχνη ενόψει Ιωνικού! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας