Τελευταία ενημέρωση 10:30, 16 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε έναν νεαρό και φιλόδοξο τεχνικό παρέδωσε η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου τα ηνία για το υπόλοιπο της σεζόν και την προσπάθεια που θα γίνει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μέσα από τον 5ο όμιλο. Κι εδώ που τα λέμε τίποτα δεν έχει να χάσει αλλά μόνο να κερδίσει από τον 4ο στη σειρά προπονητή της ομάδας μέσα στη χρονιά έπειτα από τους Τσιώλη, Αρχοντάκη, Δρακόπουλο.

Όπως αναφέρει αποκλειστικά το Soccerlive.gr το δύσκολο καθήκον αναλαμβάνει ο Νίκος Ίσσαρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελούσε τον άμεσο συνεργάτη του Λεωνίδα Βόκολου στις ομάδες που εργάστηκε. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος τεχνικός, κάτοχος διπλώματος UEFA A', ήταν ο συνεργάτης του έμπειρου προπονητή κατά σειρά σε Κέρκυρα (Superleague 2), Ολυμπιακό Βόλου (Football League), Πανιώνιο (SuperLeague), Ολυμπιακό Λευκωσίας (Α' Εθνική Κύπρου) και Athens Kallithea (Superleague 2).

5Στο πλευρό του ο Ν. Ίσσαρης θα έχει τον Αργεντινό Πατρίτσιο Ετσεμέντι, ο οποίος διετέλεσε Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης στην Athens Kallithea, έχοντας δουλέψει νωρίτερα σε Sporting Cristal (A' Div. Peru), Pirata FC (A' Div. Peru), Estudiantes de la Plata (A' Div. Argentina) και Arsenal de Saranti (A' Div. Argentina).

Επίσης, θέση στο τεχνικό επιτελείο, από το πόστο του αναλυτή, παίρνει ο Δημήτρης Νταμάκας, με «προϋπηρεσία» σε Πανιώνιο και Athens Kallithea.

Από τον Άγιο Ιερόθεο στέλνουν μήνυμα πως μόνο... λευκή πετσέτα δεν πρόκειται να ρίξει η ομάδα τους στη φετινή παρουσία της στη Γ' Εθνική, με τον γενικό αρχηγό Κωνσταντίνο Μαγκόπουλο να υπογραμμίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σάκος του μποξ στον Ταύρο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας