Τελευταία ενημέρωση 09:39, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα με 2-0 υπέστη ο Ατρόμητος χθες στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα ματς που έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αποβολή του Γιαννιώτη στο 23’, αλλά και η γενικότερη στάση του διαιτητή, Δημήτρη Μαλούτα.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 17’, όταν ο Ροτάριου έκλεψε την μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατάφερε να το εξουδετερώσει ο Ανέστης.

Η καθοριστική φάση του αγώνα εκτυλίχθηκε στο 20’, με τον Γιαννιώτη να ανατρέπει εκτός περιοχής τον Σενγκέλια, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, εξέλιξη που έφερε πλήρη αναπροσαρμογή των πλάνων του Κρις Κόλμαν, περνώντας στο ματς τον Μάριτς αντί του Φριντζόνσον.

Στο 41’ σε φάση αντεπίθεσης, ο ρέφερι Μαλούτας δεν έκανε χρήση του πλεονεκτήματος, σταματώντας τη φάση για να δείξει απλά μια κίτρινη κάρτα στον Νταγκό.

Το γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 46’, με τον Σενγκέλια να εκτελεί το κόρνερ και τον Καρέλη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ένα απίθανο τακουνάκι στο οποίο δεν ήταν δυνατόν να έχει αντίδραση ο Μάριτς.

Στο 59’ ο Μαλούτας έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Κιάρτανσον από τον Λάρσον, όταν ο Ισλανδός επιθετικός προσπαθούσε να βγει απέναντι στον Ανέστη, ενώ στο 62’ ο Φλόρες τον χτύπησε δυνατά με τις τάπες, αλλά και πάλι ο Μαλούτας έκλεισε τα μάτια σε κλασική περίπτωση απ’ ευθείας κόκκινης κάρτας, μην δείχνοντας ούτε κίτρινη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 74’ από κεφαλιά του Χουχούμη από νέα εκτέλεση κόρνερ του Σενγκέλια.

Η σύνθεση:Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον (26’ Μάριτς), Ρομπάιγ (66’ Κλωναρίδης), Ροτάριου (72’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (73’ Οικονομίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χωρίς Γιαννιώτη, γυρίζει ο Χατζηϊσαίας! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας