Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάκος του μποξ στον Ταύρο!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σάκος του μποξ από τον Φωστήρα μέσα στον Ταύριο έγινε ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος ηττήθηκε με 7-0 στο ντεμπούτο του προπονητή Ίσσαρη που σαφώς και δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για την κατάσταση που έχει περιέλθει δυστυχώς η ομάδα. Μόνη λύση για να καλυτερέψει η εικόνα είναι οι μεταγραφές και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πολλές στα σκαριά. Από την άλλη πλευρά, ο Φωστήρας που θα μπορούσε να σεβαστεί καλύτερα  τον αντίπαλο του πέτυχε το 7ο γκολ στο 74'.

Αρχισκόρερ στο ματς ήταν ο Χριστόπουλος, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ενώ άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές πρόσθεσαν το όνομά τους στον σχετικό πίνακα. Μόλις στο 7' ο Χριστόπουλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα αξιοποιώντας πέναλτι που κέρδισε ο Πινιώτης για το 1-0, επτά λεπτά μετά (14') ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έγραψε το 2-0 και στο 18' ο Σταμάτης με κεφαλιά από σέντρα του Νταούλια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 48' ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ με σουτ για το 4-0, στο 65' ο Χριστόπουλος έκανε το 5-0 με σουτ και στο 71' ο Λαζαρίδης έγραψε το 6-0 με πλασέ. Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε από κεφαλιά του νεαρού Μανωλά στο 74'.

Διαιτητές: Δρούζας, Γκουριώτης-Μακρής (Αργολίδας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος (67' Τζιάτζιος), Λώλος, Νικολόπουλος (67' Μανωλάς), Πινιώτης, Λαζαρίδης, Φέκκας, Χριστόπουλος, Νταούλιας (74' Αλέξης), Σταμάτης (56' Ξενοπανάγος)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Ίσσαρης): Μανωλικίδης, Σταθακόπουλος, Τσαπούρας, Ρόππας, Αποστολόπουλος (61' Καρυτινός), Μπαρμπιέρι, Ασημάκης (54' Δράκος), Καρβέλης (46' Κριτούλης), Χολέβας, Κωτσερίδης, Γκαρτζονίκας