Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περίεργος ορισμός Ζαχαριάδη,να είμαστε σε επαγρύπνισηι!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τον διαιτητή Κομίνη γράψαμε ότι είναι ένας ακριβοδίκαιος διαιτητής που όποτε σφυρίζει Ατρόμητο δεν δίνει δικαιώματα και τα λάθη του χαρακτηρίζονται ανθρώπινα. Για τον Ζαχαριάδη όμως που ξαφνικά η ΚΕΔ τον όρισε να διευθύνει το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι δεν μπορούμε ούτε ακριβοδίκαιο να τον πούμε, ούτε καλό διαιτητή. Παιδί διαιτητή είναι και σπάνιο να είναι καλός διαιτητής με εξαίρεση εδώ που τα λέμε μόνο τον Κύρο Βασσάρα. Για τους υπόλοιπους από που να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε αλλά είναι μια άλλη ιστορία. Εν προκειμένω στον Ατρόμητο έχουν όλο το δίκιο να φωνάζουν με αυτή την περίεργη αλλαγή διαιτητή.

Ο Κομίνης τιμωρήθηκε τάχαμου επειδή δεν έδωσε ένα πέναλτι σε αγώνα Β' Εθνικής ανάμεσα στη Λάρισα και στην Παναχαϊκή. Σιγά τα αβγά. Ούτως η άλλως η  Λάρισα κέρδισε την Παναχαϊκή καθώς το πέναλτι που δεν δόθηκε θα ήταν υπέρ της. Άρα δεν έγινε καμία αλλοίωση αποτελέσματος αλλά και αλλιώς να το δούμε οι δύο θέσεις είναι κλεισμένες για τη Σούπερ Λίγκα άρα η ΚΕΔ γιατί κάηκε τόσο και τιμώρησε τον Κομίνη. Μήπως αποκαλύφθηκε και δεν το ξέρει; Και αντί λοιπόν να ορίσει κανένα διαιτητή της προκοπής, όρισε αυτό το εργαλείο τον Ζαχαριάδη που πριν λίγες εβδομάδες είχε κατασφάξει τον Εργοτέλη σε παιχνίδι με την Τρίπολη και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κρητικής ομάδας. 'Αρα γιατί τον έβαλαν;

Σε κάθε περίπτωση οι φίλαθλοι του Ατρόμητου οφείλουν να είναι αύριο σε επαγρύπνιση. Αφενός να μην κάνουν τίποτα για να πιαστεί από πάνω ο Ζαχαριάδης ο οποίος σας θυμίζουμε ότι ήταν διαιτητής στο ματς με τον Πανιώνιο και διέκοψε το ματς δύο -τρεις φορές και απειλούσε να το διακόψει οριστικά. Αφορμή έψαχνε το παλικάρι. Μέσα σε φίλαθλη ατμόσφαιρα αλλά με φωνή και παλμό να καταλάβει ότι «δεν τον παίρνει» να κάνει πάλι τα δικά του και και κυρίως να μην αδικήσει τον Ατρόμητο. Η συμπεριφορά μας (των φιλάθλων μας) πρέπει να είναι λοιπόν κόσμια αλλά ατρόμητη!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Μάιος 2015 10:36