Τελευταία ενημέρωση 23:07, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πίτα του έκοψε χθες ο Ηρακλής. Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε εχθές 15/01/2023 σε συνεδριακή αίθουσα του ΚΥΒΕ Περιστερίου, η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας. Ύστερα από πολλά χρόνια περιορισμών πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους οι Αθλητές της ομάδας μας με τις οικογένειες τους αλλά και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Κος Παχατουρίδης Ανδρέας, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κος Λώλος Βασίλειος, Δημοτικοί Σύμβουλοι Κα Τσιώτα Μαρία, Κος Μπέτσης Βασίλειος, Κος Σταυρούλιας Αλέξιος, Κος Λύκος Παναγιώτης, Κος Θεοδωράκος Αναστάσιος, Κος Τσίνας Γεώργιος. Την ΕΠΣΑ εκπροσώπησαν οι Κοι Νικόπουλος Άγγελος και Ξυπνητός Ιωσήφ. Επίσης από την Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Τομέα Κος Λεωτσάκος Ανδρέας

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν όλοι εξήραν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος θέλησε να δώσει το στίγμα της διοίκησης που είναι η δημιουργία μιας ακαδημίας πρότυπο και στο μέλλον γηγενής ποδοσφαιριστές να πλαισιώνουν την ομάδα του Αντρικού. Πάνω από όλα όμως είναι η συμβολή μας στην δημιουργία καλών ανθρώπων και ολοκληρωμένων χαρακτήρων για την κοινωνία μας.

Ελπίζοντας ότι φέτος θα επιτευχθεί το όνειρο της ανόδου στη Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις που αφορούσαν ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα μας από διάφορα πόστα. Συγκεκριμένα αποδόθηκε πλακέτα στη μνήμη του εκλιπόντος πρώην Προέδρου Καλαντζή Ταξιάρχη. Επίσης στην μνήμη στον από έτη εκλιπόντα Μαργαρώνη Νικόλαο. Στους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές μας Κο Τρίκολα Αθανάσιο, Κο Λύτρα Γεώργιο και Κο Άγγελο Τριάντο καθώς και στον μόνιμο χορηγό μας Φροντιστήρια ” Μάθηση Νετ ”».

 

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2023 21:02
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επέστρεψε ο Δρουγουνάκης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας