Τελευταία ενημέρωση 21:37, 18 Απρ 2024

Ήττα και αποκλεισμός απο το Final 4!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα (9-8) γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Παναθηναϊκό στο Γουδή και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στο Final Four που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 3 και 4 Φεβρουαρίου.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μπήκαν δυνατά (0-1) στο πρώτο 8λεπτο, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και με επιμέρους 2-1 ισοφάρισε (2-2) στο τέλος του πρώτου μέρους. Ισορροπημένο ήταν και το τρίτο 8λεπτο (3-3) και οι γηπεδούχοι με επιμέρους 4-3 στην τελευταία περίοδο έφτασαν στη νίκη-πρόκριση.

Ο ΓΣ Περιστερίου που ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος, καθώς είχε δεχθεί μόλις δυο τέρματα στην επανάληψη δέχθηκε άλλα επτά από τους «πράσινους» που πήραν την πρόκριση.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-1, 2-1, 3-3, 4-3.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 7, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Χ., Ζερβουδάκης.
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 2, Καρούντζος 4, Φώσκολος, Χρυσοσπάθης 1, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

 

Λούδης: «Μας επηρέασαν τα σφυρίγματα των διαιτητών»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα. Θέλαμε την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα μέσα στις δυνατότητες μας. Όπως αποδείχθηκε από το τελικό αποτέλεσμα, ίσως να μην ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε από τα σφυρίγματα των διαιτητών, τα οποία θεωρώ ότι μας επηρέασαν πάρα πολύ».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2023 19:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λύγισαν στο τέλος (9-7) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας