Τελευταία ενημέρωση 07:54, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την πρώτη μεταγραφή για τη φετινή σεζόν.

Με τα χρώματα της ιστορικής ομάδας θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Καραμέρης. Η διοίκηση πιστή στο πλάνο που έχει θέσει το οποίο αφορά την δημιουργία ενός συνόλου με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές συναντήθηκε με τον 31χρονο μέσο και οι δυο πλευρές μετά από πολύωρες συζητήσεις κατέληξαν στη συμφωνία.

Η ποιότητα του Δημήτρη Καραμέρη είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό το πιστοποιεί το πλούσιο βιογραφικό του καθώς τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, ενδεικτικό της σημαντικής πορείας που έχει διαγράψει αποτελεί το γεγονός ότι τις περιόδους 2000-2004 άνηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια μετακόμισε στον Λεβαδειακό, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του μεταξύ άλλων σε  Απόλλων, Θήβα, Κορωπί και Ελπιδοφορο. Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΟΤ Αλίμου, μετρώντας γεμάτες σεζόν ενώ αποτέλεσε ένας από τους κύριους συντελεστές στην πορεία που πραγματοποίησαν οι 'μπλε' στην Γ' Εθνική όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καραμέρης επιστρέφει σε γνώριμο περιβάλλον για εκείνον αφού την περίοδο 2008-2009 είχε φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας μας

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Μάιος 2015 23:00
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το βάρος σε γκολκίπερ και στόπερ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας