Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πάλεψε παρά την ήττα (10-5)

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έκανε μεγάλη προσπάθεια η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου ηττήθηκε (10-5) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό και το 0-4 στο πρώτο 8λεπτο, οι πολίστες του Κώστα Λούδη που αγωνίστηκαν χωρίς τον Μιχάλη Καζάζη, ο οποίος έσπασε το δάχτυλο στην τελευταία προπόνηση μπόρεσαν να ισορροπήσουν το ματς. Πλησίασαν στο 4-6 στην τρίτη περίοδο και είχαν και την επίθεση, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Επόμενος αντίπαλος της ανδρικής ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι στις 12 Φεβρουαρίου (12:00) ο Εθνικός στο κολυμβητήριο «Παπαστράτειο».

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-4, 1-1, 2-1, 2-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 1, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς 1, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Βάμος, Γενηδουνιάς 6, Φουντούλης 2, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γραμματικός, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.