Τελευταία ενημέρωση 06:49, 24 Απρ 2024

Ήττα (12-7) για τις γυναίκες του ΓΣΠ

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ήττα (12-7) γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου εκτός έδρας από τον Άλιμο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα πέτυχαν μόλις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το 5-1 που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Παρά το βελτιωμένο πρόσωπο στην επανάληψη και το επιμέρους 7-6 η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου γνώρισε την ήττα.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου είναι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η Γλυφάδα στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-1, 2-0, 4-3, 3-3.

ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. BETSSON (Πάτερος): Λάζαρη, Χαλδαίου 1, Κοβάσεβιτς, Πιοβάν, Λυκοθανάση, Πάτερου, Ασημάκη 5, Λογοθέτη 1, Μιχαϊλοβιτς 1, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Ευδοκία Τσιμάρα 3, Χέλμη, Καραγιάννη, Κύρκου, Αφρ. Μπιτσάκου.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 3, Φραγκάκη, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου 1, Πέττα, Μπεκρή 1, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά, Φραγκούλη, Παπασηφάκη, Κικίδου.

Πάτρας: «Να κρατήσουμε την αγωνιστικότητα μας»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άλιμο, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η διαφορά μεγάλωσε γιατί είχαμε πολύ κακή επίδοση στον παίκτη παραπάνω. Αυτό μας προβληματίζει και θα δουλέψουμε για να το διορθώσουμε. Η αγωνιστικότητα μας ήταν φανταστική αυτό πρέπει να κρατήσουμε από το παιχνίδι. Όπως σημαντική ήταν η συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια, η εμφάνιση μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2023 17:53
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας