Τελευταία ενημέρωση 16:25, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Φοίνικας παρά την καλή προσπάθεια ηττήθηκε με 2-1  στα Βριλήσσια από τον πρωτοπόρο Κένταυρο που αποσπάστηκε οκτώ πόντους και πλέον πρέπει να στοχεύσει αποκλειστικά στη 2η θέση.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που είχε εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες αλλά όχι γκολ, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 50ο λεπτό με πλασέ (1-0), για να έρθει η ισοφάριση μόλις δύο λεπτά μετά (52') με τον Καλύβα να πετάγεται στην πορεία της μπάλας από εκτέλεση φάουλ του Στάθη και να την «τσιμπάει» για το 1-1. Το γκολ της νίκης για τον Κένταυρο έφερε τη σφραγίδα του Γεωργουδάκη, ο οποίος ολοκλήρωσε με θαυμάσιο τρόπο μία προσωπική του ενέργεια στο 75ο λεπτό και έγραψε το 2-1, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Βλατάκης-Γαλάνης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Τσαντήλας, Τσερώνης, Μπούρης, Γεωργουδάκης (90' Σταυρόπουλος), Φελέκης, Μανίκας, Σαχσανίδης, Γκούγκας (79' Δέτσης), Μπαλατσούρας (79' Χαλκιόπουλος), Μπρίλης (55' Κολιός)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Μαγαλιός (46' Καλύβας), Ηλιόπουλος (46' Διονάτος), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς (90' Παπανικολάου), Δήμος, Μάζης, Αθανασάκης (46' Σταμάτης), Λαγός.'

 Πηγή Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Διπλή ενίσχυση για τη 2η θέση! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας