Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία Θύελλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παιχνίδι με δύο διαφορετικές όψεις έγινε χθες στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Στο πρώτο ημίχρονο Θύελλα και Κοψαχείλα έμεναν στο «μηδέν», με τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρνουν να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα. Στο δεύτερο μέρος, όμως, είδαν την υπεροχή τους να καρποφορεί και έφτασαν σε νίκη με το εντυπωσιακό 5-0. Στο 50ο λεπτό ο Ίμπρο έκανε σέντρα σουτ, με την μπάλα να αιφνιδιάζει τον γκολκίπερ Παλαιολόγο και να καταλήγει στα δίχτυα (0-1) και στο 61' ο Σανεριβάτνε με σουτ από θέση εκτός περιοχής πέτυχε το 0-2. Στο 75' «χτύπησε» πάλι ο Ίμπρο για το 0-3 με πλασέ, με τον Δ. Βεϊζάι να σημειώνει στο 87' το πιο όμορφο γκολ στο παιχνίδι με φανταστικό σουτ από πολλά μέτρα έξω από την περιοχή (0-4)! Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 90' ο αδερφός του, Φ. Βεϊζάι, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φύτρου.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Αγιωργίτης-Ζήσης

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Δημόπουλος): Παλαιολόγος, Λέμης, Ρότα, Δρούλιας, Ζαρναβέλης, Σταματάκης, Κολοβός, Χριστοδούλου, Μπόζας, Στοτσένι (68' Δήμος), Αντωνόπουλος (75' Νικολόπουλος

ΚΟΨΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Μοσχοβίτης, Φόνσος (80' Ψαθάκης), Ίμπρο, Μουχαμέτι, Πρέντσε, Σανεριβάτνε, Περιμένης (74' Φύτρος), Ασημακόπουλος (80' Νούλας), Σταμούλης (74' Δ. Βεϊζάι), Φ. Βεϊζάι, Φωτόπουλος (85' Μπιτχαβάς).

Πηγή Soccerlive.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 21:39