Τελευταία ενημέρωση 01:54, 20 Απρ 2024

«Παίξαμε εξαιρετική άμυνα για τρεις περιόδους»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Ήταν ένα ματς που θέλαμε να ξεκινήσουμε διαφορετικά. Δυστυχώς ενώ προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, όταν δέχεσαι 25 πόντους στο πρώτο 10λεπτο, είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δίνεις τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να το πιστέψει. Ο Απόλλωνας δεν είχε κάτι να χάσει από αυτό τον αγώνα, δεν είχε καμία πίεση. Σε τέτοια παιχνίδια την πίεση την έχει ο γηπεδούχος. Στη συνέχεια μετά το πρώτο 10λεπτο παίξαμε εξαιρετική άμυνα, δεχθήκαμε 46 πόντους σε τρεις περιόδους, αλλά η πρώτη περίοδος μας πλήγωσε γιατί χάσαμε το μομέντουμ του αγώνα».

Και συμπλήρωσε: «Στη συνέχεια παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα για τρία δεκάλεπτα, αλλά η επίθεση μας δεν είχε την ταχύτητα και δεν αναπτύξαμε την επίθεση μας με τον τρόπο που προπονούμαστε και με τον τρόπο που θέλω. Παρ’ ολ’ αυτά, θα συγχαρώ τα παιδιά για τη νίκη. Δεν υποτιμούμε καμία νίκη, γιατί κάθε νίκη είναι σημαντική. Θα δουλέψουμε την επόμενη εβδομάδα για να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα (δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου εξαιτίας προσωπικού προβλήματος) Κώστας Τζαμάκος, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου για τη νίκη. Εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Γενικά έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, γιατί τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ σημαντικά. Αυτό μας βγήκε σήμερα στο παιχνίδι, όλη η ομάδα έπαιξε με αυταπάρνηση, έπαιξε 40 λεπτά για τη νίκη και νομίζω ότι φάνηκε στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin, εμείς συνεχίζουμε και εάν συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε τους στόχους που θέλουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λύση συνεργασίας με τον Σακούρ Τζούστον »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας