Τελευταία ενημέρωση 22:22, 25 Απρ 2024

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους συγκεντρώνουν οι Fentagin!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία πραγματοποιούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin για την στήριξη των χιλιάδων Τούρκων και Σύριων που δοκιμάζονται από τον φονικό σεισμό συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής: «Ως κάτοικοι σε μια χώρα με παρόμοια βιώματα, που έχει πληγεί απο φονικούς σεισμούς και άλλες φυσικές καταστροφές τόσο πρόσφατα όσο και στο παρελθόν, δεν μπορούμε παρά να σταθούμε δίπλα στους γείτονες λαούς που δοκιμάζονται τις τελευταίες ώρες από το ισοπεδωτικό πέρασμα του Εγκέλαδου.

Ήδη χιλιάδες Τούρκοι, Κούρδοι και Συριοι έχουν ανασυρθεί νεκροί από τα ερείπια, αριθμός που υπολογίζεται να ανέβει δραματικά, ενώ οι επιζώντες παραμένουν σε πόλεις κατεστραμμένες έχοντας χάσει τις κατοικίες τους. Χιλιάδες συνάνθρωποι μας χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά μας.
Ως σύνδεσμος, με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης και πάντα στην πρώτη γραμμή όπου χρειάστηκε τα τελευταία χρόνια, συγκεντρώνουμε από αύριο Τετάρτη ως Παρασκευή υλικά πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στη γειτονική Τουρκία και Συρία. Καλούμε τον λαό της Πόλης μας, του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ να δείξουν για ακόμα μια φορά τι σημαίνει ενσυναίσθηση και ανθρωπιά.
Συγκεκριμένα χρειάζονται: κουβέρτες, ζεστά/χοντρά ρούχα, γάλα σε σκόνη, πάνες μωρών, απορρυπαντικά ρούχων, οροί, γάζες, είδη ατομικής υγιεινής.
Η λίστα ενδέχεται να ανανεωθεί ανάλογα τις ανάγκες.
Επικοινωνούμε με τα άτομα του συνδέσμου για τις ώρες και τον τόπο συγκέντρωσης ή ενημερωνόμαστε μέσω μηνύματος στην σελίδα.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!
Δύναμη και αλληλεγγύη στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας!
Μόνο οι λαοί θα σώσουν τους λαούς ✊?

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2023 18:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ένας Fentagin στο απέραντο γαλάζιο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας