Τελευταία ενημέρωση 09:27, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 Μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου στην Καρδίτσα ο προπονητής του Περιστερίου Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά η παρουσία μας για δυο δεκάλεπτα ήταν πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε να παίζουμε σαν ομάδα. Παίξαμε εξαιρετικά για δυο δεκάλεπτα το πρώτο και το τρίτο, ενώ στο δεύτερο και το τέταρτο ήμασταν απαράδεκτοι.

Παίζαμε όλο το τελευταίο δεκάλεπτο  έχοντας προβάδισμα 9 πόντων, με το σκορ 60-69, χωρίς ομαδικά φάουλ. Είχαμε ένα στην αρχή και μετά 2 ομαδικά φάουλ και καταλήξαμε να παίζουμε τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα έχοντας μόλις δυο ομαδικά φάουλ. Είναι τελείως μακριά από τη φιλοσοσφία μου όλο αυτό. Για ακόμη μια φορά δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα, χάσαμε το μυαλό μας και δεν είχαμε την πρέπουσα ενέργεια και καρδιά για να παίξουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα εμείς θα συνεχίσουμε».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Καρδίτσας Νίκος Παπανικολόπουλος, τόνισε: «Συγχαρητήρια για την εμφάνιση, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο κερδίσαμε. Δεν είναι εύκολο να γυρνάς το παιχνίδι δύο φορές από δέκα πόντους με μια ομάδα όπως το Περιστέρι bwin. Μπορούμε να πούμε πολλά για όσα έγιναν αγωνιστικά. Για τους τριάντα πόντους που δεχθήκαμε από το τρίποντο για κάποια λάθη που κάναμε στο ξεκίνημα, αλλά νομίζω στην κρίσιμη στιγμή ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε μαγική άμυνα».

Και συμπλήρωσε: «Είδαμε τα πλεονεκτήματα που μας έδωσε η άμυνα του Περιστερίου, συν τα μεγάλα σουτ που βάλαμε φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη η οποία πραγματικά δεν ήταν εύκολη ειδικά όταν χτυπάει ένας παίκτης στο ξεκίνημα. Όσο μεγάλη νίκη κι αν είναι πραγματικά δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμα για τον μεγάλο μας στόχο. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη μας στον Λαμάρ Πίτερς και του ευχόμαστε το καλύτερο».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2023 21:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σπανούλης: «Δεν έχουμε καμία πίεση» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας