Τελευταία ενημέρωση 02:13, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Aν και ο ΑΟ Περιστερίου έφτασε πολύ κοντά στη νίκη στο ματς με τον Αρη Καλαμακίου δεν τα κατάφερε, καθώς παρότι προηγήθηκε δυο φορές έμεινε στο 2-2 με τους νεοφώτιστους.

Με το βαθμό αυτό ο Όμιλος διατήρησε την επαφή του με την πρώτη τετράδα, ενώ, το συγκρότημα του Μιχάλη Λυκερίδη έφτασε τους 19 βαθμούς συγκατοικώντας με τους Αθηναϊκό και Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στην 5η θέση.

Στο 17' ο Λάχας έκανε το 0-1, με τον Ελευθεριάδη στο 80' με φάουλ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 83' οι "ροσσονέρι" κέρδισαν πέναλτι που αξιοποίησε ο Γεωργακόπουλος για το 1-2, με τον Σουρβινό στις καθυστερήσεις με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 2-2. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Διονυσόπουλος για τον ΑΟ Περιστερίου με δεύτερη κίτρινη. 

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Λυκερίδης) Λώλος, Οικονόμου, Σπανός, Κακούτης, Ομάρ (46' Διαμαντόπουλος), Προμπονάς (74' Σουρβινος), Ελευθεριάδης, Βασιλειάδης (54' Μιχαλκόπουλος), Τζίμας, Νούλας, Λιοτσάκης (54' Χιόνης). 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος) Μπακοδήμος, Διονυσόπουλος, Τρόκα, Μπούζας Ι., Λάχας, Ζιάμπρας, Μιχάλης, Ζαφειράτος, Κατσίκης (64' Κουτρης), Ρίζος (87' Δημητρίου), Γεωργακόπουλος. 

Πηγή Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επέστρεψε στις νίκες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας