Τελευταία ενημέρωση 19:12, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ανωτερότητα που είχε σε όλο το ματς πιστοποίησε ο Ήφαιστος Περιστερίου που επικράτησε με 3-0 του Χαραυγιακού και έφτασε τους 19 βαθμούς, δίνοντας παράλληλα αξία στο τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής.

Πηγή Soccerlive.gr

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια και πήραν ένα σημαντικό αποτέλεσμα πους τους δίνει άλλη ψυχολογία.

Από την άλλη ο Χαραυγιακός αν και πάλεψε το ματς δεν τα κατάφερε αφού μετά το 1-0 κατέρρευσε.

Στο 3' η Ατομική ενέργεια και το σουτ του Αγκόλι πέρασαν άουτ, ενώ στο 19' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1. Μετά από λάθος υπολογισμό του Κοτούλια ο Νομικός βγήκε απέναντι από τον Τσούλφα και έκανε την κεφαλιά όμως ο πορτιέρο του Ήφαιστου έδιωξε προσωρινά για να φτάσει η μπάλα στον Χρήστου που πλάσαρε άουτ. Στο 32' ο Παναγιωτάρας καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ήφαιστου σε ανατροπή του Λάγγα από τον Τάφα. 

Την εκτέλεση ανέλαβε ο "παθών" που έκανε το 1-0. Λίγο πριν τη λήξη του β' μέρους έγινε το 2-0, όταν ο Λάγγας με ωραία μπαλιά βρήκε τον Γονή και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 2-0. 

Στο 55' η σεμνή... τελετή έλαβε τέλος όταν ο Τσοντάκης με κεφαλιά σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σταματόπουλου για το 3-0. 

Στο 66΄ο Τσούλφας έδιωξε το πλασέ του Χρήστου, με τον Νομικό να βλέπει τον τερματοφύλακα του Ήφαιστου 1' αργότερα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή. Στο 68' ο Γκολφινόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Σταματοπουλο, όμως ο τελευταίος απομάκρυνε ενώ στο 71' ο Ζελέκου έκανε το σουτ με τον πορτιέρο του Χαραυγιακού να ενεργεί και πάλι σωστά. Στο 72' ο Λάγγας έκανε το γύρισμα από δεξιά όμως ο Ζέρβας είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στον Σταματόπουλο. Στην τελευταία φάση οτυ αγώνα ο Κοτούλιας λίγο έλλειψε να πετύχει αυτογκολ με κεφαλιά μετα από φάουλ του Ξενάκη. 

Διαιητής ήταν ο Παναγιωτάρας με βοηθούς τους Αραβίδη και Ίσσα. 

ΗΦ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Χαράλαμπος Λιαιλίας) Τσούφλας, Πλατέλλας, Σταύρου, Κοτούλιας, Καρδάμης, Λιούκας, Αγκόλι (61' Γκολφινόπουλος), Γονής (73' Χιος), Κούστας (61' Ζέρβας), Λάγγας (73' Μπαξεβανάκης), Κουλόλι (53' λ.τρ. Ζελέκου).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Σταματόπουλος, Κοζάκης, Ξενάκης, Ανεβλαβής (46' Παραπονιάρης), Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Τάφα (46' Τσαβαλιάς), Νομικός (74' Πάσα), Τσοντάκης (80' Μαχαιρίδης), Γκικας, Χρήστου. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πάλεψε σκληρά στο Χαίδάρι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας