Τελευταία ενημέρωση 06:35, 19 Απρ 2024

Χρ. Μπιτσάκος: «Από εμάς εξαρτάται

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον Παναθηναϊκό θα αναμετρηθεί το βράδυ της Τετάρτης (15/2, 20:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσαν με την εξαιρετική εμφάνιση εκτός έδρας απέναντι στον Εθνικό.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά εξαρτάται απο το δικό μας αγωνιστικό πρόσωπο που θα δείξουμε. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και λόγω της ήττας που κάναμε στο Κύπελλο εκτός έδρας, καθώς θεωρώ ότι έπρεπε να είμαστε εμείς η ομάδα που θα πέρναγε στο Final-4 της διοργάνωσης» δήλωσε ο Χρήστος Μπιτσάκος.

Όσο για το σημείο που θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και πρέπει να προσέξουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, εξήγησε: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να προσέξουμε περισσότερο κάποιους παίκτες που είναι πιο απειλητικοί από τον αντίπαλο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα από τον ΠΑΟΚ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας