Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπανούλης: «Δεν έχουμε καμία πίεση»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο ρυθμό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Final 8, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης κινούνται ήδη οι οκτώ ομάδες που θα συμμετάσχουν και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο 16-19 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

Χθες το πρωΐ  (13/2) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας με τους προπονητές και τους αρχηγούς των οκτώ ομάδων.

Το «παρών» έδωσαν και αναφέρθηκαν στο πρώτο Final 8 στην ιστορία του θεσμού ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης, στην τοποθέτηση του για το Final-8 του Κυπέλλου, δήλωσε: «Είναι πολύ όμορφο που διοργανώνεται ένα Final 8 στην Ελλάδα, όπως σε όλη την Ευρώπη. Έπρεπε να γίνει και πρέπει να γίνει θεσμός από εδώ και πέρα. Να λειτουργήσουμε σε ευρωπαϊκά δεδομένα και να μην είμαστε τόσο κολλημένοι απέναντι σε πράγματα που θεωρούνται λογικά στην Ευρώπη. Εμείς δεν έχουμε καμία πίεση, θέλουμε να το ευχαριστηθούμε όσο μπορούμε και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος»,

Από την μεριά του ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων» Λεωνίδας Κασελάκης, τόνισε: «Για μένα είναι ευχάριστο που ο θεσμός θα αποτελέσει γιορτή και το άθλημά μας θα αναβαθμιστεί. Όλοι μας χαιρετίζουμε τη νέα μορφή του θεσμού. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Όλα τα ματς είναι πολύ δυνατά και θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι κατ’ αρχάς».

Και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να ευχαριστηθούμε όλο το τετραήμερο αυτό. Όταν φτάνεις στον τελικό και δεν κερδίζεις είναι άσχημο, αλλά για μένα είναι πολύ μακριά αυτό. Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης».