Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα ματς που... έσπασαν καρδιές, η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Ανθούπολη, επικράτησε με 2-1 και διατηρεί το «πάνω χέρι» για τη διεκδίκηση της σωτηρίας μέσω της διαδικασίας των μπαράζ στο φινάλε της σεζόν.

Όλη η ιστορία της συνάντησης που έγινε στο γήπεδο Κ. Αχαρνών «γράφτηκε» στο τελευταίο ημίωρο. Στο 65ο λεπτό ο Κυριαζής εκτέλεσε με άψογο τρόπο φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα, ισοφαρίζοντας μετά από δύο λεπτά (67'0 με σουτ του Φέκα μετά από ασίστ του Μυλόβα (1-1). Μάλιστα, ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή στο 90ο λεπτό, όταν ο Πατρινός αξιοποίησε φάουλ του Φούντα και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Διαιτητές: Σύψας, Τράντας-Τζανής

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Κώνστας, Γεωργόπουλος, Ξυμητήρης (43' λ.τρ. Μυλόβας), Πατρινός, Πανάκης, Νικολάκης, Τριάντης, Δούκας, Ντόνης (75' Μποζινάκης), Φούντας (90' Ρεθεμιωτάκης), Φέκας (90' Ρουκάι)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Αλέξης Γκλεγκλές): Αλεξόπουλος, Δόριζας (46' Χάιδας), Αρβανίτης (54' Κυριαζής), Πανίδης, Χιονάς, Πάσσαρης, Ρεστζόβ, Μπίμπιζας, Καλογερής, Ηλιόπουλος, Ξυνογαλάς (92' Μαντινιώτης).

Soccerlive.gr