Τελευταία ενημέρωση 08:07, 18 Απρ 2024

Όλοι έχουν θέση σε αυτή την 100ετή περήφανη ιστορία!.

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Kαι να λοιπόν που ήρθε το ’23!. Καλώς το δεχθήκαμε, λίγο καλύτερο να είναι από το ’22 και άμα έχουμε όλοι την υγειά μας θα είναι μια καλή χρονιά!.

Για τον Ατρόμητο, το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης μας, το 2023 είναι σημαδιακό γιατί συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση του, γεγονός που από μόνο του προσδίδει μια εορταστική χροιά. Ένα γεγονός που το Περιστέρι πρέπει να το γιορτάσει μαζί με όλους τους (αθλητικούς) πόλους  ενωμένους. Είναι δε πολύ ευχάριστο ότι το νερό δείχνει επιτέλους να μπαίνει στο αυλάκι και η διάθεση των σωματείων να είναι καλύτερη συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε σε καλό δρόμο, σημασία έχει αυτή η προσπάθεια εμπέδωσης εμπιστοσύνης να συνεχιστεί, αποδείχθηκε ότι ο Ατρόμητος πήρε μια καταπληκτική πρωτοβουλία.

100 χρόνια λοιπόν ιστορίας για το «Αστέρι» και από εκεί ψηλά οι ιδρυτές της ομάδας αλλά και όσοι ποδοσφαιριστές τίμησαν τη φανέλα θα είναι περήφανοι και ευτυχισμένοι που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να είναι ο Ατρόμητος αυτός που είναι σήμερα. Και εδώ πλέον δεν χωρούν μικροψυχίες. Από πολύ μικρός θυμάμαι να λένε ότι «Ο Ατρόμητος είναι μαγαζί γωνία» γι’ αυτό και γινόταν σφαγή στις συνελεύσεις για την ανάδειξη διοικήσεων. Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία θα βρισκόταν η ομάδα αν δεν είχε τη τύχη να βρεθεί στο δρόμο της ένας από τους καλύτερους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Γιώργος Σπανός. Πολύ τυχεροί πραγματικά, πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουμε τις αξίες κάτι που δεν έγινε σε άλλες πόλεις και σε άλλες ομάδες. Ξέρω όμως ότι ο Ατρόμητος δεν θα υπήρχε χωρίς την ιστορία του, χωρίς τα πάνω και τα κάτω του. Θα συνεχίσει να είναι μια μεγάλη ομάδα σήμα κατατεθέν και εκπρόσωπος της πόλης. Και από τούτο εδώ το βήμα αποτείνω φόρο τιμής σε όλους τους «Ατρόμητους» που δεν είναι κοντά μας αλλά που μας βλέπουν από κάποια γειτονιά του Παραδείσου και χαίρονται με τη χαρά μας. Όλοι έχουν θέση σε αυτή την 100ετή περήφανη ιστορία!.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τους κάθεται στο «ρουθούνι»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας