Τελευταία ενημέρωση 15:52, 19 Απρ 2024

Ανδρ. Κωνσταντινίδης: «Ακόμη και τώρα ο κόσμος δείχνει την αγάπη του»!

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Ανδροκλής Κωνσταντινίδης έγραψε τη δική του ιστορία στον Ατρόμητο και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ της ομάδας.

Έκανε 157 συμμετοχές και πέτυχε 52 γκολ ενώ είναι τέταρτος στη σχετική λίστα μετά από Μητράκο, Κούκη, Βασιλόπουλο. Στα 18 του έπαιξε στην Α’ Εθνική.  Μεταγράφτηκε από τον Ατρόμητο στον Παναθηναϊκό ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε ΟΦΗ, Εθνικό και Διαγόρα.  Κινδύνεψε πάντως να μην  κάνει ποδοσφαιρική καριέρα αφού ο αείμνηστος Κώστας Καραπατής που τον είχε δει σε ένα διπλό, του είπε «καλύτερα να ασχοληθείς με το μπάσκετ». Όμως τον επανάφερε στην ομάδα ο Κώστας Τσάκος ο οποίος μέχρι σήμερα παρεπιπτώντος ενδιαφέρεται για τον Ατρόμητο.

«Χρωστώ πολλά στον Κώστα Τσάκο που με καθιέρωσε στην πρώτη ομάδα χάρις σε αυτόν έκανα  καριέρα και τον ευχαριστώ» τόνισε ο Ανδροκλής ενώ για την πορεία του στον Ατρόμητο μου είπε: «Δεν ήταν πάντα και όλα ανθηρά στην ομάδα και υπήρχαν περιπτώσεις που περιμέναμε με τις ώρες για να πάρουμε τα λεφτά μας. Πάντως αυτό που θέλω να πω είναι ότι  ο κόσμος του Ατρόμητου με αγάπησε και ακόμη και τώρα μου το δείχνει. Όμως και εγώ τον αγάπησα βέβαια. Στην καρδιά μου ήταν και είναι ο Ατρόμητος. Η καλύτερη παρουσία μου ήταν την περίοδο 1989 -91 όταν αναδείχθηκα πρώτος σκόρερ στη Β’ Εθνική με πολύ καλούς συμπαίκτες που με βοήθησαν ειδικά ο Χρήστος Πάτσης με στήριξε στα πρώτα μου βήματα. Τα προτερήματα μου ήταν η ταχύτητα και η ευχέρεια στο σκοράρισμα». Για το τι κέρδισε από το ποδόσφαιρο μου είπε: «Όχι όσα  θα έπρεπε, και τώρα αναγκάζομαι να κάνω δύο δουλειές για να τα βγάλω πέρα. Δεν μπορώ να συμπληρώσω τα απαραίτητα ένσημα για να βγω στη σύνταξη.

Από κονονιέρης στο…κανόνι

Ο Ανδροκλής μπορεί να ήταν ένας σπουδαίος κανονιέρης όμως και τώρα δουλεύει σε ένα…κανόνι στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης τον οποίο ευχαριστεί θερμά όπως επίσης την Ελίνα Ιατροπούλου και τον πρώην συμπαίκτη του Δημήτρη Μπολάκη για την: « συμπαράσταση  που δείχνουν για εμένα, γεγονός που με έχει συγκινήσει ιδιαίτερα. Δυστυχώς περνάμε δύσκολα χρόνια για να επιβιώσουμε».

Και ο παλαίμαχος άσος κατέληξε: «Μπορεί να μην έχω την άνεση που θα έπρεπε  όμως είμαι ευτυχισμένος που έχω μια εξαιρετική οικογένεια και με την σύζυγο μου Πετρούλα έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά τη Ναταλία, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο και τα καμαρώνω». Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Ανδροκλής εργάστηκε με επιτυχία και ως προπονητής σε ερασιτεχνικά σωματεία της Αθήνας.

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας