Τελευταία ενημέρωση 15:16, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επέστρεψε στις νίκες ο Ήφαιστος  που επικράτησε με 2-0 της Νέας Ιωνίας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο Χαϊδάρι από την ομώνυμη ομάδα παρουσίασαν αρκετά καλή εικόνα κυρίως στο β' μέρος και πήραν το τρίποντο απέναντι σε μια νεανική ομάδα που είχε να διαχειριστεί και τις απουσίες των Ντιρμίσι και Ούτσικα. 

Στο 10' ο Ζέρβας βγήκε απέναντι από τον Λευκόπουλο όμως ο Κούντου τον πρόλαβε ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Λευκόπουλου απέκρουσε σταθερά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμενων. 

Στο 13' ο Τζαμάι εξαπέλυσε το σουτ όμως ο Τσούλφας έδιωξε σε κόρνερ ενώ στο 16' την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Λάγγα. Στο 40' ο Μπάστας βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε μετά το κόρνερ κατέληξε άουτ ενώ στο 44' ο Τζαμάι έκανε το σουτ με τη μπάλα να μην βρίσκει στόχο μετά την πάσα του Παπανδρέου. 

Στο 48' ο Αγγέλης έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ που δεν είχε αποτέλεσμα ενώ στο 58' έγινε το 1-0.

Ο προωθημένος Αγοραστός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίαπλης άμυνας και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 61' σε θέση βολής βρέθηκε ο Παπανδρέου όμως ο Καρδάμης τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή. Στο 68' ο Κούντου έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα σώματα και τον Τσούλφα να μπλοκάρει. Στο 73' ο Γονής πέτυχε το 2-0, αφού με ένα πανέμορφο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λευκόπουλο κάνοντας το 2-0. Στο 82' ο Μπαξεβανάκης έκανε το σουτ όμως ο Λευκόπουλος με διπλή προσπάθεια έδιωξε. 

Στο 90+2' ο Αντωνόπουλος από το σημείο του πέναλτι για τη Νέα Ιωνία σημάδεψε με σουτ το δοκάρι του Τσούλφα. 

Διαιτητής ήταν ο Σύψας με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Γκούντα.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Χαράλαμπος Λιαιλίας) Τσούλφας, Πλατέλλας (85' Κοτούλιας), Σταύρου, Αγοραστός, Καρδάμης, Λιούκας (85' Κρεμίτσας), Αγκολι (30' λ.τρ. Γκολφινόπουλος), Γονης, Ζέρβας (78' Κούστας), Λαγγας (78' Μπαξεβανάκης), Ζελέκου.

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Δημήτρης Κοσμάς) Λευκόπουλος, Χρονόπουλος (88' Μουρατάι), Τζαμάι, Μπάστας, Πετράς, Κούντου, Αγγελης (75' Τσαϊνης), Σταθοπουλος (88' Πανταζόπουλος), Μακρής, Παπανδρέου, Καραμάνος (46' Αντωνόπουλος). 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: λαφούζος: «Να σέβονται τους ανθρώπους» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας