Τελευταία ενημέρωση 10:32, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ατρόμητος πέρασε από τον Άρη, επικρατώντας με 2-1, για την 24η αγωνιστική της Super League U19.

Η ομάδα του Πέτρου Κοντοβράκη πήρε το προβάδισμα στο 16ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Αμπαρτζίδη. Μάλιστα στο 30ο λεπτό ο Παγώνης έκανε το 2-0, με τρομερή εκτέλεση φάουλ.

Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στο 70ο λεπτό με τον Τσέρα, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Ατρόμητος έκανε πολυ καλό πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας τελικές προσπάθειες, ωστόσο ο Άρης προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα.

Μάλιστα μετά το γκολ, είχε μια καλή ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων εμφανίστηκε καθοριστική.

Άρης: Καρακασίδης, Σγούρος ( 75′ Κατρατζής), Τσομπανίδης, Καραμανλής, Τανούλης, Καλτσάς, Τσέρα, Σταυρόπουλος (55′ Γκιούσι), Αμπεριάδης, Παναγίδης, Μακρής (55′ Τζίμας)

Ατρόμητος: Δήμος, Σταματούλας, Γιαματζίδης, Κούτρας, Σκλάβος, Παγώνης, Αμπαρτζίδης, Βαμβακούσης, Πιζάνιας, Μπουρνέλης, Τσαγγάρης.

Αλλαγές: Λέντζας, Μπέκος, Δαμουλιάνος, Δέδε, Τσαντήλας



Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στο 70ο λεπτό με τον Τσέρα, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οριστικό! Γίνεται το ματς με ΑΕΚ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας