Τελευταία ενημέρωση 06:21, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το «Θ. Κολοκοτρώνης» χθες ο Ατρόμητος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μένοντας στο 1-1, σε ένα ματς που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 3’ ο Καμαρά την πρώτη ευκαιρία του ματς, με το σουτ που επιχείρησε να βρίσκει στα σώματα των αμυνόμενων, ενώ στο 8’ ο Ροτάριου έχασε πιο ξεκάθαρη ευκαιρία από ασίστ του Κούεν, αλλά το πλασέ του Ρουμάνου εξτρέμ μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Το γκολ τελικά ήρθε για την ομάδα του Κόλμαν, όταν στο 21’ ο Έντερ ακινητοποίησε όλη την αντίπαλη άμυνα με μια εξαιρετική μπαλιά, ο Ρομπάιγ αφού «έσβησε» την μπάλα με ένα υπέροχο κοντρόλ, πλάσαρε εύστοχα για να ανοίξει το σκορ. Βέβαια, αρχικά ο Γάλλος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, σε μια παντελώς άστοχη υπόδειξη του δεύτερου βοηθού, με τον VAR να επεμβαίνει και να δείχνει σέντρα.

Στο 32’ ήταν η σειρά του Κιάρτανσον να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία σε θέση τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, ωστόσο και πάλι ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν εκεί για να διατηρήσει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Ο Αστέρας ευτύχησε να ισοφαρίσει με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51’, όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζουκάνοβιτς πήρε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το 1-1.

Στο 62’ ο Ρομπάιγ έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Κιάρτανσον, αλλά πριν ο Ισλανδός σκοράρει σε κενή εστία, ο Πίτσου έδιωξε επί της γραμμής, ενώ στο 69’, ο Κούεν βρήκε τον Καμαρά στην περιοχή και αφού αρχικά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η σύνθεση:Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ (67’ Έρλινγκμαρκ), Κούεν (75’ Φριντζόνσον), Καμαρά, Ροτάριου (74’ Κλωναρίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κόουλμαν: «Πρέπει να βρούμε ένα νέο κίνητρο» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας