Τελευταία ενημέρωση 10:06, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Το πιο αποφασιστικό βήμα της προς τη σωτηρία πραγματοποίησε η Κηπούπολη, «βυθίζοντας» παράλληλα την ΑΕ Πετραλώνων που οδεύει προς τη Γ' Κατηγορία.

Πηγή Soccerlive.gr

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 3-1, καταφέρνοντας να κάνει δικό της το παιχνίδι μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο! Στο 17ο λεπτό ο Νένδος δέχθηκε την ασίστ του Τζαρέλλα και άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), όμως οι φιλοξενούμενοι, που πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους, έφτασαν στην ισοφάριση στο 73' χάρη σε υπέροχο σουτ του Κακαλέτρη από θέση εκτός περιοχής (1-1)! Οι γηπεδούχοι πίστεψαν στη νίκη και έφτασαν σε αυτή! Στο 80' ο Σοφός έκανε το 2-1 με πλασέ, σε ένα γκολ που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων των Πετραλώνων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως στην αρχή της φάσης υπήρχε προφανής περίπτωση οφσάιντ, ενώ στο 91' ο Μουράτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Καρνής, Σταθόπουλος-Τζίβρας

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλιδης): Γονιδάκης, Νίκος (46' Σοφός), Καλαμοτουσάκης, Θεοχαρίδης (67' Κλουβάτος), Σαλλιτά (67' Μουράτης), Σαββουλίδης, Τζαρέλλας (90' Λέμης), Σταματογιαννόπουλος, Λουκάκης, Νένδος, Παούρης (46' Ζαρναβέλης)

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Αυγέρης Πάσχος): Καρατζής, Καμηλάκης, Πυλαρινός, Βολικάκης, Κόκκαλης, Κακάζης, Ντανίκας, Μακρής, Κακαλέτρης (76' Διόγος), Γκολφινόπουλος, Μουράτης.

 

 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Μάρτιος 2023 16:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Νένδο 1-0 τον Αστέρα Εξαρχείων »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας