Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ούτε τώρα ήρθε η πρώτη νίκη!!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Oρατό πλέον είναι το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει ο Άγιος Ιερόθεος χωρίς νίκη το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μετά την ισοπαλία που παραχώρησε σήμερα στον προτελευταίο της βαθμολογίας ΑΟ Τυμπακίου με 1-1 στη Χωράφα

Πηγή Soccerlive.gr

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ του Λούσι (0-1), ενώ πέντε λεπτά μετά έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν... αέρα δύο τερμάτων στο ματς, όταν ο Βακράκος νικήθηκε από τον Μαρκή σε πέναλτι που είχε κερδίσει ο Γκελοσάνι. Στο 17' ο τελευταίος είχε σουτ στο δοκάρι, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν γκολ ισοφάρισης στο 24' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κωτσερίδη (1-1). Οι ασπρόμαυροι είχαν και δεύτερο δοκάρι με φάουλ του Γκελοσάνι στο 40', για να φτάσουμε στο δεύτερο μέρος, όπου οι ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της νίκης, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες που χάθηκαν. Μάλιστα, στο 93ο λεπτό ο ΑΟΤ «άγγιξε» το γκολ, όταν ο Κουρουθιανάκης έκανε την ενέργεια από τα πλάγια και το γύρισμα, όμως ο... μοιραίος Βακράκος αστόχησε προ κενής εστίας! Στο 77' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκελοσάνι, η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 86' με την αποβολή του Μονεμβασίτη επίσης με δεύτερη κίτρινη και στο 94' την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε με τον ίδιο τρόπο ο Κουρουθιανάκης.

Διαιτητές: Σταύρου (Ανατολικής Αττικής), Καρακελές-Κουρκουνάσιος (Πειραιά)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μαρκής, Μπακουλάτι, Ευθυμιάδης (80' Κογιός), Κωτσερίδης, Μονεμβασίτης, Γκόντα, Μουστάκης, Πρίφτη, Τσαμπουράκης (46' Μπιλικαΐδης), Φιλίππου (46' Μπουλούγαρης), Χολέβας (75' Κέντρικ)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Νίκος Κουρουθιανάκης): Δημαράκης, Λούσι, Δουλγεράκης (25' λ.τρ. Γιαννικάκης), Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Αριστεινίδης, Μεϊρέλες, Παραθύρας (60' Ούγκο), Παπανδρέου, Γκελοσάνι, Βακράκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Μάρτιος 2023 20:13