Τελευταία ενημέρωση 16:40, 24 Απρ 2024

Κ14: Πολύ ταλέντο και πολλά υποσχόμενη!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ομάδα με πολύ ταλέντο και πολλά υποσχόμενη είναι η φετινή Κ14 του Ατρόμητου που απαρτίζεται από παιδιά που είναι γεννημένα το 2009. Μια ομάδα με διττό ρόλο που αφενός φιλοδοξεί να πετύχει τους στόχους της στις διοργανώσεις που συμμετέχει και παράλληλα να «εκπαιδευτεί» κατάλληλα εν όψει της νέας περιόδου που θα μπει στη διοργάνωση της Super League Κ15.

To ρόλο του «παιδαγωγού» έχει αναλάβει ο προπονητής της ακαδημίας Βαγγέλης Κωνσταντίνου ο οποίος αποτελεί ένα καθοριστικό παράγοντα στη διαμόρφωση και διάπλαση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των νεαρών αθλητών του. «Το βασικό μας μέλημα είναι να αποκτήσουν τα παιδιά δυνατά ερεθίσματα για την καινούργια χρονιά που οι προκλήσεις θα είναι ασφαλώς μεγαλύτερες» λέει ο Κωνσταντίνου και συνεχίζει:« Είναι πολύ σημαντικό ότι η μια από τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Κ14 είναι το εκπαιδευτικό  πρωτάθλημα «Attica Cup» στο οποίο αυτή την στιγμή είμαστε στη δεύτερη θέση ισόβαθμοι με την ΑΕΚ και πίσω από τον Ολυμπιακό. Το πιο σημαντικό είναι ωστόσο ότι θα αναμετρηθούμε μαζί τους καθώς και με τον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες της Αθήνας πολλές φορές γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε την πρόοδο των παιδιών μας από παιχνίδι σε παιχνίδι» .

            Και  ο Κύπριος προπονητής κατέληξε ως εξής:« Σχεδόν όλα τα παιδιά βρίσκονται στην ακαδημία μας από δύο ως πέντε χρόνια με κάποιες λίγες προσθήκες που έγιναν. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αποκτήσει μια ομοιοΗ δεύτερη διοργάνωση που παίρνουμε είναι το αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, αυτή την στιγμή μετέχουμε στον 10 όμιλο του 2ου γύρου και είμαστε στην πρώτη θέση. Τρίτη διοργάνωση είναι το «Talent Cup» που έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα με στόχο την βελτίωση των παιδιών και όχι τόσο την νίκη για αυτό το λόγο   είναι χωρίς βαθμολογίες. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Θανάση Κασπίρη που μας παρέχει την ευχέρεια να κάνουμε απερίσπαστοι τη δουλειά μας μέσα σε πολύ καλές συνθήκες αλλά και τους συναδέλφους μου Σωτήρη Θεοδώρου, Διονύση Κατσίβελα, Τάκη Γιαταγαννάκη, Σαράντο Καμβύση, Δημήτρη Κάππα για την εξαιρετική και ομαδική συνεργασία που έχουμε».

 

 

   

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:  ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΙΛΛΙΠΟΣ  .

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ,  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΖΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΒΒΑΛΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ,ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

ΜΕΣΟΙ:ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΚΑΠΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,  ΜΑΝΙΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΑΓΟΥΡΤΖΕΝΙΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΡΟΥΣΣΗ ΕΚΤΟΡΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: ΚΟΚΚΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ,  ΣΚΟΥΜΠΑΦΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΛΥΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΠΑΛΛΙΟΥΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΠΟΥΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΖΑΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ,ΤΣΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ανοικτή επιστολή του ΑΠΣ Ατρόμητος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας