Τελευταία ενημέρωση 17:54, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ακόμη πολύ βαριά ήττα για τον Άγιο Ιερόθεο που περιμένει καρτερικά να τελειώσει το μαρτύριο του φέτος στη Γ' Εθνική. Ο Φωστήρας τον νίκησε με 7-1 στη Χωράφα ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι και στο πρώτο ματς στον Ταύρο πάλι επτά γκολ πέτυχε.

Πηγή Soccerlive.gr

Στα αξιοσημείωτα της παρουσίας του «Φονέα» συγκαταλέγεται και η συμμετοχή παιδιών από την ακαδημία της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 5' με πλασέ του Κρητικού (0-1), όμως στο 11' είχαμε την ισοφάριση από το σουτ του Τσαμπουράκη (1-1). Έκτοτε ο Φωστήρας κυριάρχησε και έκανε «περίπατο» στον αγωνιστικό χώρο. Στο 15' ο Τσουβαλτσίδης σημείωσε το 1-2 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο 22' ο Χριστόπουλος έκανε το 1-3 με διαγώνιο σουτ, για να κλείσει το ημίχρονο στο 1-4 με σουτ του Φέκκα στο 44'. Στο 52' ο Κρητικός σημείωσε το 1-5 με κεφαλιά, για να ακολουθήσουν άλλα δύο προσωπικά γκολ του Φέκκα, στο 80' και στο 86' με ισάριθμα σουτ.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Κυριακόπουλος-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μαρκής, Χολέβας (70' Μπουλούγαρης), Βέσελι, Μονεμβασίτης, Χριστόπουλος, Γκόντα, Μπιλικαΐδης, Κωτσερίδης, Τσαμπουράκης (78' Κογιός), Ευθυμιάδης (46' Ρόπας), Μουστάκης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μάνος, Τζιάτζιος, Μανωλάς (70' Μπαλλιάν), Ξενοπανάγος, Παρασκευόπουλος (53' Βεργιώτης), Τσουβαλτσίδης, Θεοδωρίδης (70' Καραμπάγιας), Πινιώτης (46' Λαζαρίδης), Φέκκας, Κρητικός (53' Αλέξης), Χριστόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξεκίνησε με 9, έμεινε με 6 στο 5'! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας