Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5η δύναμη στην Ελλάδα ο Γ.Σ.Π.!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τεράστια νίκη πέτυχε ο ΓΣ Περιστερίου στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, για την 8η και τελευταία αγωνιστική του G1 της Α1 πόλο Ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 13-10 επί του Παναθηναϊκού και ανέβηκε στην 5η θέση της τελικής βαθμολογίας, καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία στους 39 β. με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι  θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Πανιώνιο που τερμάτισε τέταρτος, ενώ ο Παναθηναϊκός, που τερματίζει 7ος μετά και τη Β' φάση, θα παίξει στα πλέι ιν κόντρα στον Εθνικό Πειραιά (8ος).

Με σταθερότητα και πλουραλισμό επιθετικά και με αποτελεσματικότητα στην άμυνα, ο ΓΣ Περιστερίου ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο του αγώνα με τους πράσινους και διεύρυνε από 7-4 σε 10-6, φτάνοντας στο τελικό 13-10.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 10-13

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-4, 2-4, 4-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 3, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π. 1, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Χρυσοσπάθης 1, Τσαλίχης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ 2, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης