Τελευταία ενημέρωση 12:55, 23 Απρ 2024
Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με εκτός έδρας ήττα από τον ΑΟ Ιλίου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Ιπποκράτης.

Στο δημοτικό στάδιο Ιλίου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό χάρη σε δυνατό σουτ του Κιτσώνη μετά από δοκάρι σε σουτ του Φούρλα (1-0), ωστόσο τρία λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση από σουτ του Παπαλάιου (1-1). Στο 60ο λεπτό οι ισορροπίες διαταράχθηκαν, αφού την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Σπανουδάκης, αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γκαϊτατζή. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ΑΟ Ιλίου έφτασε στη νίκη, εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Στο 70' ο Ασφής σημείωσε το 2-1 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λερούτσου, στο 74' ο Φούρλας αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Ασφής για το 3-1 και στο 90' ο ίδιος παίκτης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Κουντουρέλης-Μπαζακούλας

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Μισμπίκης (57' Ασφής), Τζώρτζης (80' Καλογήρου), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (80' Κορωνιός), Παπαδημητρίου (57' Μάλλιος), Φούρλας, Λερούτσος, Κιτσώνης (85' Πυργιώτης)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Θανάσης Ζαμπούρας): Γ. Τεννές, Κολοβός, Κανδηλιώτης, Μωραΐτης, Χήρας (65' Νάτσης), Σπανουδάκης, Μπότης, Χριστούλης, Λέκκας, Βασιλείου, Παπαλάιος (65' Ασημακόπουλος).

Πηγή Soccerlive.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έγινε ο απολογισμός »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας