Τελευταία ενημέρωση 14:49, 16 Ιουν 2024

Κάλεσμα συστράτευσης για τη νέα χρονιά!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Γρηγόρης Καλαντζής προχώρησε σε απολογιστική δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και προχώρησε σε κάλεσμα συστράτευσης.
«Το Σάββατο 01/04/2023 δυστυχώς ολοκληρώθηκαν για φέτος οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Ανδρικού. Το ποδόσφαιρο μας έχει διδάξει ότι δεν είναι πάντα νίκες. Το να αγωνίζεσαι έντιμα και με ζήλο είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία.
Το διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος Ιουνίου θα δοθεί μεγάλο βάρος στις ακαδημίες με σκοπό να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το μέλλον. Η δημιουργία μιας καλής Ακαδημίας και εντέλει μιας καλής ομάδας δεν είναι μια προσπάθεια της στιγμής, αλλά μια διαρκής προσπάθεια που πρέπει να χτίσεις μέρα με την μέρα. Η δημιουργία ομάδων μιας χρήσης δεν είναι ζητούμενο για εμάς.
Η Διοίκηση που βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι της ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος της επιθυμεί να συνεχίσει το έργο και να βελτιώσουμε-διορθώσουμε τις τυχόν ανορθογραφίες μας. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την Γενική Συνέλευση και εκλογές που θα προκηρυχθούν για τα μέσα Ιουνίου θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τους γονείς , παλαίμαχους και εν γένει τον "κόσμο" του Ηρακλή μας, έτσι ώστε να έρθουν άνθρωποι κοντά μας που θέλουν και έχουν όρεξη να βοηθήσουν την προσπάθεια.
Κάθε Τρίτη στις 21:00 στα γραφεία της ομάδας συνεδριάζουμε και περιμένουμε όλοι να δείξουν ότι θέλουν το καλό του Ηρακλή μας»..

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απρίλιος 2023 21:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γεύμα η διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμημα »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Τα τυπικά και για Ουεντραόγκο

Τα τυπικά και για Ουεντραόγκο

16 Ιουν 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

Συμφωνία Ατρόμητου με Χουτεσιώτη

Συμφωνία Ατρόμητου με Χουτεσιώτη

16 Ιουν 2024 ΠΑΕ Ατρόμητος

Προβάδισμα Τζαβέλα

Προβάδισμα Τζαβέλα

16 Ιουν 2024 Ανθούπολη

Ο Γκούμας νέος προπονητής!

Ο Γκούμας νέος προπονητής!

15 Ιουν 2024 Χρυσούπολη

Συνέχεια στις ανανεώσεις

Συνέχεια στις ανανεώσεις

15 Ιουν 2024 Ηρακλής

Νέα χρονιά, Νέα Όνειρα, Νέες Κάρτες Διαρκείας!
Ξεκίνησε το «θωράκισμα» με Κοσέλεφ!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας