Τελευταία ενημέρωση 04:04, 19 Απρ 2024

Πρεμιέρα στα μπαράζ με «Χ» στο Χαλάνδρι

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα ματς που είχε ρυθμό και δύναμη αλλά όχι πολλές φάσεις, Απόλλων Χαλανδρίου και Φοίνικας Περιστερίου έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τους βαθμούς στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ ανόδου της Β’ κατηγορίας.

Πηγή stoplekto.gr

 Το ματς έγινε με παρουσία πολλών φίλων του ποδοσφαίρου της Αθήνας μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Δημητρίου.

Λίγο έλειψε με τη σέντρα ο Φοίνικας να προηγηθεί, όταν πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα ο Αθανασάκης μπήκε ταχύτατα από αριστερά και πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι Περιστεριώτες είχαν την πρωτοβουλία, και απείλησαν και πάλι στο 29′ με το σουτ του Δήμου να περνάει λίγο έξω, ενώ στο 34′ ο Αθανασάκης έκανε και πάλι ωραία ενέργεια από αριστερά και γύρισε τη μπάλα αλλά ο Μάζης δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 2ο μέρος ο Φοίνικας μπήκε και πάλι δυνατά, με τον Αθανασάκη στο 53′ να σουτάρει από μακριά και τον Καλλιαμπάκο να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 57′ και πάλι ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έσωσε την εστία του σε νέο  σουτ του Αθανασάκη. Μετά το 60′ το σκηνικό άλλαξε, με τον Απόλλωνα να παίρνει τα ηνία, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Εξαίρεση η φάση του 79′ όταν ο Στεργιώτης από το ύψος της περιοχής σούταρε και ο Παπαδιώτης έδιωξε δύσκολα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης (80′ Παπαγεωργίου), Πρόξενος, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Νίνος (58′ Παναγιώτου), Κανδεράκης (58′ Ζώης), Στεργιώτης, Γιουνί (80′ Μπεθάνης), Παπουτσής.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Ηλιόπουλος (46′ Χαλικιάς), Θεοδωρακόπουλος (46′ Διονάτος), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Αθανασάκης (75′ Κόρδας), Δήμος (85′ Παπανικολάου), Μάζης, Λαγός, Μποζάς (67′ Καλύβας).

Στο άλλο παιχνίδι Άγιος Δημήτριος και Δόξα Βύρωνα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, άρα και οι 4 ομάδες των μπαράζ έχουν από ένα βαθμό μετά την 1η αγωνιστική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Μοιρασιά» μέσα στη βροχή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας