Τελευταία ενημέρωση 14:43, 25 Απρ 2024

Γαλάνης στον πάγκο του Ήφαιστου!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον Ήφαιστο η λύση της συνεργασίας με τον Χαράλαμπο Λιαιλία αναγκάζει τους ανθρώπους του συλλόγου να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα και να προχωρήσουν σε συμφωνία με προπονητή, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Στο πλαίσιο αυτό οι πληροφορίες του soccerlive.gr αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής του Ηφαιστου θα είναι ο Βαγγέλης Γαλάνης, μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου της ομάδας, Κώστα Αλαφούζου, που δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει επίπεδο το σύλλογο. 

Ο Ναξιώτης προπονητής που μέχρι πρότινος εργάζονταν στον Χαραυγιακό τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των νερατζούρι και πλέον θα φορέσει τη φόρμα των "ερυθρόλευκους" έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα με επιθετική ταυτότητα ενόψει του νέο πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ. 

Προηγουμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Χαραυγιακός, ενώ εργάστηκε και στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας όπου με τη δουλειά του, πριν από δυο χρόνια, έδειξε ότι η πορεία της ομάδας δεν ήταν τυχαία τερματίζοντας στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ στην 2η θέση πίσω από τον Χολαργό.

Ανάλογο έργο παρουσίασε και στην Ηλιούπολη δυο σεζόν ενώ έχει υπάρξει βοηθός του Χαντέ σε Ατλαντίδα και Παλληνιακό.

Η διοίκηση του Κώστα Αλαφούζου έχει έρθει σε συμφωνία λοιπόν με το νέο προπονητή και πλέον πιανει δουλειά με στόχο να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γαλάνης και με...βούλα στον Ήφαιστο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας