Τελευταία ενημέρωση 03:57, 20 Απρ 2024

Στην Α1 και του χρόνου οι γυναίκες του ΓΣΠ!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, που επικράτησε (5-4) και στο δεύτερο παιχνίδι των play out του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης!

Τα κορίτσια του ΓΣΠ έκαναν μεγάλη προσπάθεια και πέτυχαν τον στόχο τους με τον προπονητή τους Βαγγέλη Πάτρα. Η ομάδα της Λάρισας θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Α2 Κατηγορία, όπως και ο ΝΟ Ρεθύμνου που ηττήθηκε δεύτερη φορά από την ΑΕΚ.

Στο κολυμβητήριο της Λάρισας οι παίκτες του ΓΣ Περιστερίου προηγήθηκαν με 1-0 (στο πρώτο 8λεπτο) και 3-1 στο ημίχρονο.

Η Θεσσαλική ομάδα αντέδρασε και ισοφάρισε (3-3). Η Σμαράγδα Γροζοπούλου έκανε το 3-4 για τον ΓΣΠ, η αρχηγός Πολυξένη Πέττα έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του Βαγγέλη Πάτρα, ενώ μείωσε η Κατρίν Ρότζερς στο τελευταίο 6λεπτό του παιχνιδιού.

Στον χρόνο που απέμεινε όμως δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ και η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου πανηγύρισε την μεγάλη νίκη-παραμονής στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

ΤΑ 8 ΛΕΠΤΑ: 0-1, 1-2, 2-1, 1-1.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ντόνας): Αρχοντάκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη, Καλογιάννη, Σαφέτη, Κολτσίδα 1, Σακελλαρίου 1, Ρότζερς 1, Γαλανοπούλου, Μάστορη, Κλάπερτον, Ευαγγέλλου, Κρική, Ζμπήτα.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου, Φραγκάκη, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου, Κωνσταντοπούλου 2, Λουκοπούλου, Μπερίκου 1, Πέττα 1, Μπεκρή, Κάσσαρη, Γκοτζιά, Κοβάτσεβιτς, Παπασηφάκη, Μπέτση.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αύριο με ΠΑΟΚ για το 1-0! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας