Τελευταία ενημέρωση 09:07, 25 Απρ 2024

Η στήλη «Talk of the town» από το «Α.Π.»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

-Διαβάστε την στήλη «Talk of the town» από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Απριλίου.

Δεν ξέρω αν είμαι μέντιουμ, ομολογώ ότι με τα πολιτικά είμαι άσχετος αλλά με τη ημερομηνία των Εθνικών Εκλογών συγνώμη που θα ευλογήσω τα γένια μου έπεσα μέσα. Αν θυμάστε καλά σας είχα πει τον Φεβρουάριο ότι ακούγεται ως πιθανότερη η 21η Μαϊου. Από έγκυρη πηγή το είχα ακούσει.

----Μεσολάβησε βέβαια η τραγωδία στα Τέμπη αλλά τέλος πάντων εγώ αυτή την πληροφορία  είχα εκ των προτέρων στις κεραίες μου. Ανεξάρτητα δηλαδή από τα Τέμπη η 21η Μαϊου ήταν η ημερομηνία που είχε στο μυαλό του ο Μητσοτάκης και με επαλήθευσε ανακοινώνοντας την  οριστικά.

---- Να σας πω  όμως και την πάσα αλήθεια δεν περίμενα ότι η στήλη μου έχει τέτοια επιτυχία και να με διαβάζουν ακόμη και έξω τα στενά όρια της αθλητικής κοινωνίας. Για παράδειγμα να με διαβάζουν στο ΚΚΕ. Έχω τέτοια απήχηση και δεν το ξέρω; Σε κάθε περίπτωση να ξέρετε και σας το υπογράφω ότι άμα κάνω λάθος θα το διορθώνω ατάκα κι επιτόπου. Το αλάθητο μόνο ο Πάπας το διεκδικεί.

--- Από το ΚΚΕ, με ενημέρωσαν λοιπόν και πολύ καλά έκαναν ότι οι περιστεριώτες υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος είναι τρεις και όχι ένας (η Ειρήνη Μπεκιάρη, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 22ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου) που έγραψα στο περασμένο τεύχος. Είναι ακόμη ο Γιώργος Σιδέρης (γιατρός ΩΡΛ στο «Αττικόν, μέλος της ΚΕ) και η Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη ιατρός βιοπαθολόγος).  Καλή επιτυχία και στους τρεις.

---- Ένα ακόμη λάθος μου είναι που σας είπα ότι ο Γιάννης Κυριακόπουλος κατεβαίνει με το Μέρα 25. Έχω μείνει φαίνεται  μια εκλογική διαδικασία πίσω. Ο Κυριακόπουλος που έχει έντονη δράση στη πόλη θα κατέβει υποψήφιος με το «Πράσινο Κίνημα» και μεταξύ μας για όποιον δεν θα πάει με τους «4» παραδοσιακούς, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

---- Ακούω δεξιά και αριστερά ότι από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα έχουμε ως πόλη μια εκπροσώπηση λιγότερη. Μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά και αυτό πάει να γίνει αλλά περιμένω να δω το ψηφοδέλτιο κι επίσημα.

---- Πολύ καλά τα πάει στον προεκλογικό αγώνα  ο Μπάμπης Καραθάνος. Η υποψηφιότητα του έχει απήχηση, θα είναι πολύ καλό για την πόλη αν περάσει την πόρτα της Βουλής ένας βέρος περιστεριώτης. Ευχάριστη έκπληξη να το θυμηθείτε ότι θα είναι ο Τάσος Καλλιάφας που «κατεβαίνει» για πρώτη φορά διεκδικώντας ένα καλό μερίδιο από την πίτα της Ν.Δ. στη Δυτική Αθήνα.

--- Στα δικά μας τώρα κι εννοώ τα δημοτικά μια από τις πιθανές υποψηφιότητες για κάθοδο στις εκλογές είναι ο Σάκης Κατσούλης, γνωστός από το Survivor. Έμαθα ότι του έχει γίνει πρόταση, αναμένεται η απάντηση του μόλις επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο. Ο Κατσούλης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη με δύο μαγαζιά και η γυναίκα του η Μαριαλένα είναι περιστεριώτισα .

---- Δύο ακόμη  ονόματα που ακούγονται για το ψηφοδέλτιο του δημάρχου είναι της δημοσιογράφου Εύης Φραγκάκη και της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα, κόρη της ηθοποιού Βίκης Σταυροπούλου. Οι πιθανότητες «φίφτι φίφτι» θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα φαντάζομαι.

---- Ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτη Περιστερίου» Γιάννης Καλαντώνης που στις προηγούμενες δημοτικές ηγήθηκε ψηφοδελτίου με την παράταξη «Νέα Πορεία για το Περιστέρι» στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος «Με την Κοινωνία Μπροστά» του δημάρχου, αυξάνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον για τις θέσεις στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

---«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα ως δημοτικού συμβούλου του έγκριτου δημοσιογράφου και συμπολίτη μας Βαγγέλη Γιακουμή. Μια πολύ αξιόλογη προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παχατουρίδη που την πιστώνεται απόλυτα γιατί  ο Γιακουμής, κάτοικος της Ανθούπολης,  έχει μακρά και πετυχημένη σταδιοδρομία στο ρεπορτάζ, γνωρίζοντας ταυτόχρονα πολύ καλά τα προβλήματα της πόλης---

---Απανωτές συνδικαλιστικές νίκες πέτυχε ο Σήφης Ξυπνητός και του αξίζουν συγχαρητήρια. Αντιπρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της  ΓΣΕΕ και πρόεδρος στον σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων της ΔΕΗ. Τρεις ψηφοφορίες, εκλέχθηκε και στις τρεις. Και για …κερασάκι στην τούρτα μην σας προκαλέσει έκπληξη άμα τον δείτε υποψήφιο δήμαρχο Περιστερίου γιατί τον έχει βολιδοσκοπήσει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ στο οποίο ανήκει.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μάιος 2023 12:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λεωτσάκος:«Τα παιδιά μας το μέλλον μας!» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας