Τελευταία ενημέρωση 19:07, 19 Απρ 2024

Πανακούλιας: «Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά μας λείπει το γκολ»

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έναν σύντομο απολογισμό της παρουσίας του Φοίνικα Περιστερίου πραγματοποίησε ο Στάθης Πανακούλιας με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των μπαράζ ανόδου της Β' ΕΠΣΑ.

Πηγή Soccerlive.gr

Ο νεαρός τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα του δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά της λείπει το γκολ, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του ενόψει της συνέχειας, αρχής γενομένης από το ματς με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

«Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος και μπορώ να πω πως ήμασταν εξαιρετικοί! Παίζουμε ποδόσφαιρο, δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά μας λείπει το γκολ. Απέναντι στον Άγ. Δημήτριο, στο Καλαμάκι, κάναμε ακόμη ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πάνω από επτά τελικές, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό είναι πρόβλημα, πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο! Τώρα πρέπει να το κάνουμε, αν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το βήμα παραπάνω!» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στο ταλέντο τους και στις δυνατότητές τους! Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και θα πρέπει να ζητήσουμε γκολ για να μπορέσουμε να πάρουμε το πρώτο τρίποντο!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στα χέρια του η άνοδος στην Α' κατηγορία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας