Τελευταία ενημέρωση 22:14, 19 Απρ 2024

«Χάλκινος» ο Σελεβεντάς στο Πανευρωπαϊκό Νέων Τρίσποντου Μπιλιάρδου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων από την Εθνική μας ομάδα στην Αττάλεια της Τουρκίας, και γράφτηκε ακόμα μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Αθλητικού Ομιλου Μπιλιάρδου Περιστερίου, Δημήτρη Σελεβεντά αλλά και για το ελληνικό μπιλιάρδο γενικότερα.
Ο Δημήτρης εκπροσωπώντας την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων U21 Τρίσποντου Μπιλιάρδου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Ιταλία στο διάστημα από 27-30 Απριλίου.
Ο πρωταθλητής μας έδωσε μεγάλη μάχη στον  ημιτελικό αλλά έχασε με σκορ 35-27, σε ένα αγώνα που οποιοσδήποτε άλλος, μάλλον θα είχε παραιτηθεί.
Ενώ  ο αντίπαλος του, στην 3η μόλις προσπάθεια προηγούνταν με 15-0, ο Δημήτρης έδειξε  μεγάλο σθένος και αγωνιστικότητα και ίσως αν ήταν λίγο πιο τυχερός στο τέλος σε κάποιες προσπάθειες, θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και την νίκη.
Ο Δημήτρης Σελεβεντάς, ο οποίος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του τρισποντου μπιλιάρδου σε διεθνές επίπεδο, γεννήθηκε  το 2002 και ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα το 2008 σε ηλικία 6 ετών χρησιμοποιώντας σκαμνάκι για να φθάνει στο τραπέζι του μπιλιάρδου!!!  Προπονητής  ο πατέρας του Χάρης, ο οποίος με την πολύ μεγάλη γνώση και εμπειρία  του, τον μύησε στα μυστικά του αθλήματος και του μετέδωσε το σχετικό "μικρόβιο".
Μόλις στα 17 του χρόνια το 2019 στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία Νέων U21 αφού πρώτα είχε κατακτήσει το 2018 το χάλκινο μετάλλιο στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα U17 και U21 αντίστοιχα.
Τον  Σεπτέμβριο του  2022 κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων U22. Μετά από αυτή την σπουδαία του επιτυχία  ξεκίνησε και την αγωνιστική του δραστηριότητα σε διεθνείς αγώνες Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου επιπέδου στην κατηγορία των Ανδρών.
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας