Τελευταία ενημέρωση 23:24, 19 Απρ 2024

Δημοσκόπηση Rass: Μεγάλη νίκη του Γιώργου Πατούλη

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μεγάλη νίκη του Γιώργου Πατούλη στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές δείχνει η δημοσκόπηση της Rass που διενεργήθηκε για λογαριασμό του TheTOC και "φωτίζει" όμως και τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίσετε για Περιφερειάρχη Αττικής, ο Γιώργος Πατούλης προηγείται με συντριπτικά ποσοστά της τάξης σχεδόν του 35%, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο δεύτερος υποψήφιος, ο Γιάννης Σγουρός, ακολουθεί με μόλις 12,6%. Σημειώνεται βέβαια ότι υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων, που είναι τηςς τάξης του 27%, αφού οι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο.

Η "βαθμολογία" των ψηφοφόρων για τον νύν Περιφερειάρχη είναι ιδιαιτέρως θετική και αυτό εξηγεί και την μεγάλη του υπεροχή έναντι των άλλων υποψηφίων. Σε ποσοστό σχεδόν 50%, οι ψηφοφόροι της Περιφέρειας χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Πατούλη πετυχημένο και μάλλον πετυχημένο, ενώ αρνητική βαθμολογία του δίνει το 38%.

Στα "προσόντα" του Γιώργου Πατούλη, εκτός από το έργο στη διάρκεια της θητείας του, φαίνεται πως είναι και η μεγάλη αγνωρισιμότητα του νύν Περιφερειάρχη, που ξεπερνάει το 95%, ενώ δεύτερος έρχεται ο Γιάννης Σγουρός, με το υψηλό ποσοστό του 70%.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας