Τελευταία ενημέρωση 13:07, 19 Απρ 2024

Σπανούλης: «Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολύ κοντά στο τζάμπολ είναι τα ημιτελικά της Basket League, που ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο (13/5).

Στο πλαίσιο της press conference για τα ημιτελικά και τα τελικά της διοργάνωσης, ο Βασίλης Σπανούλης, προπονητής του Περιστερίου bwin, μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και για το ζευγάρωμα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Περιστερίου στη συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών της Basket League:

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να πατάμε τα πόδια μας στη γη και να καταλάβουμε ότι παίζουμε με ομάδα Euroleague. Δεν είναι λίγο για εμάς ότι βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε δουλέψει πολύ. Πλέον οι παίκτες θέλουν περισσότερα παιχνίδια, είναι πνευματικό το θέμα και όχι σωματικό. Δεν είχαμε τόσο πολλά παιχνίδια όλη τη χρονιά, αλλά είναι δύσκολο να προπονείσαι και να σκέφτεσαι ένα ματς 20 μέρες μετά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα σε φόρμα. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για το αν νιώθει το ίδιο... σφίξιμο στο στομάχι ως προπονητής: «Είναι πιο εύκολο το θέμα της προπονητικής. Ως παίκτης προσπαθούσα να κρατάω τον εαυτό μου σε μια τέλεια κατάσταση. Πάντα ήθελα να είμαι έτοιμος, στο 100%. Ανησυχούσα για τα πάντα. Σκεφτόμουν αν πρέπει να κάνω μια ένεση για τους πόνους, είχα άγχη. Αυτά τα έχει ένας παίκτης. Ως προπονητής έχεις άλλα πράγματα. Δούλεψα με σπουδαίους προπονητές σε όλη την καριέρα μου, ήμουν ευλογημένος. Με βοηθούν όλα αυτά στην αρχή μου ως προπονητής. Πιο δύσκολα το βίωνα ως παίκτης, παρά ως προπονητής».

Για τις καλές εμφανίσεις του Περιστερίου στα ντέρμπι και τα ημιτελικά: «Θέλουμε να πάμε βήμα - βήμα. Το δικό μας πρωτάθλημα το βάζουμε με τους εαυτούς μας, όχι με τις άλλες ομάδες. Με τους δικούς μας στόχους και τα δικά μας "θέλω". Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί στον βαθμό που μπορούμε, να κάνουμε την προσπάθειά μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Μάιος 2023 17:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αρχίζει αύριο το ταξίδι των ημιτελικών! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας