Τελευταία ενημέρωση 03:09, 19 Απρ 2024

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Πάμε μαζί να κάνουμε τη Δυτική Αθήνα γαλάζια!»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε μια εντυπωσιακή σε συμμετοχή και παλμό ανοιχτή κεντρική προεκλογική ομιλία στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έστειλε το βράδυ της Δευτέρας μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι η Δυτική Αθήνα θα γίνει γαλάζια.

Σε μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μπροστά σε πλήθος κόσμου,  ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου και των στόχων για την επόμενη τετραετία και δήλωσε περήφανος για τη δουλειά που έγινε στο Υπουργείο Εξωτερικών, η οποία έκανε την Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων, με ισχυρή διεθνή παρουσία. Αντιμετωπίσαμε «πρωτοφανείς κρίσεις με σταθερότητα, με αποφασιστικότητα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός και αναφέρθηκε ιδίως στις ελληνικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στο Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και το Ταμείο Ανάκαμψης, στη «στιβαρή πολιτική» που ακολούθησε η Ελλάδα για τη διαφύλαξη των συνόρων, κόντρα στην εργαλειοποίηση των μεταναστών, στην εμβάθυνση των διεθνών συμμαχιών με χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ και στην αμυντική θωράκιση της χώρας. «Αλλάξαμε την εικόνα στην Ευρώπη για τα ελληνοτουρκικά», είπε, σημειώνοντας ότι η κυριαρχία της Ελλάδας δεν αμφισβητείται και επανέλαβε προς πάσα κατεύθυνση ότι «δεν συζητάμε κανένα θέμα εθνικής κυριαρχίας» με την Τουρκία.

Στην ενεργειακή και πληθωριστική κρίση που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία «στηρίξαμε κάθε επιχείρηση, κάθε εργαζόμενο, κάθε νοικοκυριό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», δεσμεύτηκε ο κ. Βαρβιτσιώτης. Εκπληρώσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για ανάπτυξη, μείωση ανεργίας, αύξηση κατώτατου μισθού, μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, για επενδύσεις, ψηφιοποίηση του κράτους και «θα συνεχίσουμε να ανατάσσουμε την οικονομία», υποσχέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός. «Χρειάζεται με σταθερότητα να προχωρήσουμε μπροστά», υπογράμμισε.

Απευθυνόμενος στους νέους, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι «είμαστε μαζί σας, για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας», για να σας δώσουμε τα εφόδια που χρειάζονται «για να κατακτήσετε το μέλλον που σας αξίζει», «σε μια Ελλάδα που μεγαλώνει, που ισχυροποιείται και δεν συμβιβάζεται με τη θέση του ουραγού», σε μια Ελλάδα που πιστεύει στις αξίες της εργατικότητας και του φιλότιμου, όχι της ήσσονος προσπάθειας και του βολέματος. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη στήριξης των γυναικών, ώστε να μπορούν να κάνουν οικογένεια και να εξελίσσονται επαγγελματικά.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε περήφανος που εκπροσωπεί τη Δυτική Αθήνα και επανέλαβε τη δέσμευσή του να είναι δίπλα στους πολίτες, να προασπίζεται το κοινό καλό, αυτό που συμφέρει τους πολλούς, όχι τους λίγους.

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή στον πατέρα του Αναπληρωτή Υπουργού, ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βαρβιτσιώτη. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μίλησε για τις αρχές και αξίες που κληρονόμησε από  τον πατέρα του και ιδίως για τη σημασία να στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν - μεταξύ άλλων- ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερου Σταύρος Τσίρμπας,  ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος, o Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικής Αθήνας της ΝΔ Δημήτρης Μαυροειδάκος, αντιδήμαρχοι από όλους τους δήμους των Δυτικών και πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Την ομιλία του κ. Βαρβιτσιώτη προλόγισε η ανιψιά του Σοφία Βαρβιτσιώτη.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε και για τη διαρκή υποστήριξή του, ώστε να συνεχίσει η Ελλάδα να πηγαίνει σταθερά μπροστά, Δυτικά Δυνατά!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μάιος 2023 16:30
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ημερίδα ο ΑΣΔΑ την Πέμπτη στο Περιστέρι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας