Τελευταία ενημέρωση 05:16, 25 Απρ 2024

Έπεσαν υπογραφές για τον υβριδικό χλοοτάπητα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έπεσαν χθες οι υπογραφές στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής για την τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Περιστερίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος τόνισε σχετικά τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή της Διοίκησής μας έχουμε θέσει στον πυλώνα των προτεραιοτήτων μας τον αθλητισμό με μελέτες αναβάθμισης των αθλητικών χώρων και προγραμματικές συμβάσεις σε όλη τη Δυτική Αθήνα.

Σε φάση υλοποίησης ένα ακόμα σημαντικό έργο της Περιφέρειας Αττικής  με την αγαστή συνεργασία του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ατρόμητου Αθηνών με προδιαγραφές FIFA για τη διεξαγωγή αγώνων διεθνούς επιπέδου.
Συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Περιστερίου και πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος Β. Μπέτση, καθώς συνέβαλε καθοριστικά στην αντιμετώπιση γραφειοκρατικών δυσκολιών, για να προχωρήσει το έργο.
Ο Γιώργος Πατούλης δημιουργεί μία πιστοποιημένη Περιφέρεια Υγείας συνδράμοντας στο έργο των Δήμων μας για την προαγωγή του επαγγελματικού, του ερασιτεχνικού ή του λαϊκού αθλητισμού».
Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά την εγκατάσταση υβριδικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο εμβαδού 8.000 τμ του δημοτικού σταδίου Περιστερίου, ώστε να δημιουργηθεί ο κατάλληλος αγωνιστικός χώρος προδιαγραφών Fifa και Uefa.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μάιος 2023 17:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην Εθνική Ελπίδων ο Τζαβίδας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας